Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nokkossipsit

36 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 6 min

Rapeat nokkossipsit ovat niin koukuttavan hyviä naposteltavia, että kannattaa varautua tekemään pian uusi satsi.

15.6.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
5 dl
nokkosenlehtiä
1/2 dl
rypsiöljyä
2 tl
suolaa
2 tl
paprikajauhetta

Huuhtele ja kuivaa lehdet. Kumoa nokkoset kulhoon ja mittaa öljy sekaan. Kääntele sekaisin, jotta öljy sekoittuu lehtiin mahdollisimman tasaisesti.

Levitä lehdet leivinpaperin päälle pellille. Ripottele päälle suola ja paprikajauhe.

Pane pelti 150-asteiseen uuniin noin 6 minuutiksi, tai kunnes lehdet ovat kuivia ja oliivinvihreitä. Älä päästä lehtiä palamaan. Napostele nokkossipsit heti. Nokkossipsit maistuvat myös alkupalana.

Nokkoskasvustoa niittämällä satokautta saa jatkettua pitkälle kesään. Kertakäyttöiset talouskäsineet ovat hyvä apu nokkosta käsiteltäessä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt