Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nokkospesto

15 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 5 min

Nokkospesto valmistetaan tuoreista nokkosenlehdistä. Nokkoset, auringonkukansiemenet, öljy ja mausteet pyöräytetään tahnaksi tehosekoittimessa. Nauti maistuva nokkospestoa esimerkiksi leivän päällä tai pastan seassa.

15.5.2016
Reseptin ainekset
6 annosta
Nokkospesto
1 l
nokkosta (tuoretta)
0,5 dl
auringonkukansiemeniä
1,25 dl
auringonkukkaöljyä
1
valkosipulinkynsi
0,5 tl
suolaa

Nokkospesto – ohje:

  1. Pese nokkosen versot kylmällä vedellä. Käytä apuna kumihanskoja tai pihtejä.
  2. Keitä nokkosia 2-3 minuuttia. Nosta nokkoset siivilään ja huuhto nopeasti kylmällä vedellä. Jätä valumaan.
  3. Mittaa tehosekoittimeen öljy, auringonkukansiemenet ja suola. Lisää hyvin valutetut nokkoset (purista tarvittaessa ylimääräinen vesi pois) ja valkosipuli.
  4. Anna tehosekoittimen pyöriä, kunnes nokkospeston massa on tasaista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt