Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Naanpizzat – kokoa pikapizzat valmiista naanleivistä sekä höystä halloumilla, pestolla ja marinoidulla punasipulilla

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Naanpizzat ovat täydellisiä laiskottelijan herkkuja, sillä ne valmistuvat vähällä vaivalla puolivalmisteita hyödyntäen. Valmiit naanleivät ovat mainioita pizzapohjia: ne paistuvat kuumassa uunissa reunoilta ihanan rapeiksi mutta säilyttävät silti kuohkeutensa.

8.1.2021
Reseptin ainekset
4 pizzaa
1
punasipuli
2 rkl
vaaleaa balsamietikkaa
1 rkl
sokeria
4
naanleipää
1 dl
pizzakastiketta
1 pkt (200 g)
halloumijuustoa
4 rkl
pestoa
1 rs (250 g)
kirsikkatomaatteja
¼ tl
mustapippuria
kourallinen tuoretta basilikaa

Naanpizzat – ohje:

  1. Marinoi punasipuli. Kuori sipuli ja leikkaa se renkaiksi. Laita renkaat kattilaan balsamietikan ja sokerin kanssa. Kuumenna kiehuvaksi. Peitä kattila kelmulla ja anna jäähtyä.
  2. Levitä naanleivät pellille ja voitele ne pizzakastikkeella. Raasta halloumi ja jaa raaste leiville. Lisää pesto pieninä nokareina, marinoidut punasipulit ja lopuksi kirsikkatomaatit kokonaisina tai halkaistuina. Mausta mustapippurilla.
  3. Paista 220-asteisessa uunissa 5−10 minuuttia. Viimeistele basilikalla.

Vinkki!

Järjestä pizzailta: varaa erilaisia täytteitä ja anna jokaisen täyttää oma pizza!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt