


Naanpizzat – kokoa pikapizzat valmiista naanleivistä sekä höystä halloumilla, pestolla ja marinoidulla punasipulilla
25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min
Naanpizzat ovat täydellisiä laiskottelijan herkkuja, sillä ne valmistuvat vähällä vaivalla puolivalmisteita hyödyntäen. Valmiit naanleivät ovat mainioita pizzapohjia: ne paistuvat kuumassa uunissa reunoilta ihanan rapeiksi mutta säilyttävät silti kuohkeutensa.
Reseptin ainekset
4 pizzaa
1
punasipuli
2 rkl
vaaleaa balsamietikkaa
1 rkl
sokeria
4
naanleipää
1 dl
pizzakastiketta
1 pkt (200 g)
halloumijuustoa
4 rkl
pestoa
1 rs (250 g)
kirsikkatomaatteja
¼ tl
mustapippuria
kourallinen tuoretta basilikaa
Naanpizzat – ohje:
- Marinoi punasipuli. Kuori sipuli ja leikkaa se renkaiksi. Laita renkaat kattilaan balsamietikan ja sokerin kanssa. Kuumenna kiehuvaksi. Peitä kattila kelmulla ja anna jäähtyä.
- Levitä naanleivät pellille ja voitele ne pizzakastikkeella. Raasta halloumi ja jaa raaste leiville. Lisää pesto pieninä nokareina, marinoidut punasipulit ja lopuksi kirsikkatomaatit kokonaisina tai halkaistuina. Mausta mustapippurilla.
- Paista 220-asteisessa uunissa 5−10 minuuttia. Viimeistele basilikalla.
Vinkki!
Järjestä pizzailta: varaa erilaisia täytteitä ja anna jokaisen täyttää oma pizza!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat