Naanpizzat – kokoa pikapizzat valmiista naanleivistä sekä höystä halloumilla, pestolla ja marinoidulla punasipulilla
Kasvis
25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min
Naanpizzat ovat täydellisiä laiskottelijan herkkuja, sillä ne valmistuvat vähällä vaivalla puolivalmisteita hyödyntäen. Valmiit naanleivät ovat mainioita pizzapohjia: ne paistuvat kuumassa uunissa reunoilta ihanan rapeiksi mutta säilyttävät silti kuohkeutensa.
Marinoi punasipuli. Kuori sipuli ja leikkaa se renkaiksi. Laita renkaat kattilaan balsamietikan ja sokerin kanssa. Kuumenna kiehuvaksi. Peitä kattila kelmulla ja anna jäähtyä.
Levitä naanleivät pellille ja voitele ne pizzakastikkeella. Raasta halloumi ja jaa raaste leiville. Lisää pesto pieninä nokareina, marinoidut punasipulit ja lopuksi kirsikkatomaatit kokonaisina tai halkaistuina. Mausta mustapippurilla.
Paista 220-asteisessa uunissa 5−10 minuuttia. Viimeistele basilikalla.
Vinkki!
Järjestä pizzailta: varaa erilaisia täytteitä ja anna jokaisen täyttää oma pizza!