Naanpizzat – kokoa perjantai-illan parhaat pikapizzat valmiista naanleivistä sekä höystä halloumilla, pestolla ja marinoidulla punasipulilla
25 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
10 minNaanpizzat ovat täydellisiä laiskottelijan herkkuja, sillä ne valmistuvat vähällä vaivalla puolivalmisteita hyödyntäen. Valmiit naanleivät ovat mainioita pizzapohjia: ne paistuvat kuumassa uunissa reunoilta ihanan rapeiksi mutta säilyttävät silti kuohkeutensa.
KA
0
Teksti
Julkaistu: 8.1.2021

Naanpizzat – kokoa perjantai-illan parhaat pikapizzat valmiista naanleivistä sekä höystä halloumilla, pestolla ja marinoidulla punasipulilla
Ainekset (4 pizzaa)
- 1punasipuli
- 2 rklvaaleaa balsamietikkaa
- 1 rklsokeria
- 4naanleipää
- 1 dlpizzakastiketta
- 1 pkt (200 g) halloumijuustoa
- 4 rklpestoa
- 1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja
- ¼ tl mustapippuria
- kourallinen tuoretta basilikaa
Naanpizzat valmistuvat näin:
- Marinoi punasipuli. Kuori sipuli ja leikkaa se renkaiksi. Laita renkaat kattilaan balsamietikan ja sokerin kanssa. Kuumenna kiehuvaksi. Peitä kattila kelmulla ja anna jäähtyä.
- Levitä naanleivät pellille ja voitele ne pizzakastikkeella. Raasta halloumi ja jaa raaste leiville. Lisää pesto pieninä nokareina, marinoidut punasipulit ja lopuksi kirsikkatomaatit kokonaisina tai halkaistuina. Mausta mustapippurilla.
- Paista 220-asteisessa uunissa 5−10 minuuttia. Viimeistele basilikalla.
Vinkki!
Järjestä pizzailta: varaa erilaisia täytteitä ja anna jokaisen täyttää oma pizza!
Katso myös
MITÄ PIDIT?
0