Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Naanleivät suppismuhennoksella

1 h 10 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 40 min
Reseptin ainekset
8 annosta
4 dl
turkkilaista jogurttia
25 g
hiivaa
1 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
1 kpl
munaa
3 dl
durumvehnäjauhoja (Myllyn Paras)
4 dl
vehnäjauhoja (Myllyn Paras Emännän Puolikarkea)
1/2 dl
oliiviöljyä
Voiteluun
50 g
voita (sulatettuna)
Suppilovahveromuhennos
1 dl
suppilovahveroita
50 g
voita
2 kpl
sipulia (hienonnettuna)
3 rkl
vehnäjauhoja (Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja)
2 1/2 dl
kuohukermaa
2 1/2 dl
kevytmaitoa
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
1/2 tl
valkopippuria

Liuota hiiva kädenlämpöiseen jogurttiin. Vatkaa joukkoon sokeri, suola ja muna. Lisää durumvehnäjauhot aluksi vatkaten. Vaivaa joukkoon puolikarkeat vehnäjauhot ja lisää loppuvaiheessa öljy. Kohota taikina liinalla peitettynä kaksinkertaiseksi.

Lämmitä uuni 250 asteeseen. Jaa taikina jauhotetulla pöydällä 8 palaan. Taputtele ne 1/2–1 cm:n paksuisiksi soikioiksi pellille (älä käytä leivinpaperia, koska se palaa todella kuumassa uunissa).

Paista leivät heti 250-asteisen uunin yläosassa 5–8 minuuttia. Sivele leivät voisulalla.

Kuumenna paloiteltuja sieniä pannulla, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Lisää voi ja sipulit. Anna kuullottua.

Ripottele päälle jauhot. Lisää kermamaitoa koko ajan sekoittaen, kunnes muhennos on paksuhkoa. Mausta muhennos ja anna sen vetäytyä hetki.

Täytä leivät muhennoksella.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt