


Aamupala piirakan muodossa! Mysli-marjapiirakka aloittaa päivän ihanasti
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min
Myslipohjaisen piirakan täytteenä on chiansiemenillä hyydytettyä ja hunajalla maustettua rahkaa. Mysli-marjapiirakan kruunaavat tuoreet marjat ja hedelmät. Ps. Kun päivä alkaa näin makoisasti, mitä kaikkea muuta hyvää se tuokaan tullessaan?
Reseptin ainekset
5 annosta
1
banaani
4 dl
mysliä (gluteenitonta)
500 g
maitorahkaa
4 rkl
hunajaa
2 rkl
limenmehua
2 rkl
chiansiemeniä
100 g
mustikoita
100 g
vadelmia
1
kiivi
Mysli-marjapiirakka – ohje:
- Murskaa banaani hienoksi kulhossa ja sekoita joukkoon mysli. Painele seos suorakaiteen muotoisen (35 × 10 cm) piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Voit tehdä piirakan myös pyöreään piirakkavuokaan (ø 27 cm).
- Sekoita rahkan joukkoon 2 rkl hunajaa, limenmehu ja chiansiemenet. Levitä seos pohjan päälle. Peitä piirakka kelmulla ja laita jääkaappiin hyytymään vähintään 2 tunniksi.
- Kuori kiivi ja viipaloi se. Koristele piirakka kiivillä ja marjoilla. Valuta päälle lopuksi noin 2 rkl hunajaa.
Vinkki!
- Voit tehdä piirakan jo edellisenä päivänä ja koristella juuri ennen tarjoilua.
- Vaihtele marjoja hedelmiä satokauden ja omien mieltymysten mukaan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat