Maku

Aamupala piirakan muodossa! Mysli-marjapiirakka yhdistää myslin, rahkan, hedelmät ja marjat täydelliseksi päivän aloitukseksi

2 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
2 h
Myslipohjaisen piirakan täytteenä on chiansiemenillä hyydytettyä ja hunajalla maustettua rahkaa. Mysli-marjapiirakan kruunaavat tuoreet marjat ja hedelmät. Ps. Kun päivä alkaa näin makoisasti, mitä kaikkea muuta hyvää se tuokaan tullessaan?
GL
MU
KA
0
0
Julkaistu 16.7.2021


Reseptin ainekset (5 annosta)

  • 1banaani
  • 4 dlmysliä (gluteenitonta)
  • 500 gmaitorahkaa
  • 4 rklhunajaa
  • 2 rkllimenmehua
  • 2 rklchiansiemeniä
  • 100 gmustikoita
  • 100 gvadelmia
  • 1kiivi
Tulosta

Mysli-marjapiirakka valmistuu näin:

  1. Murskaa banaani hienoksi kulhossa ja sekoita joukkoon mysli. Painele seos suorakaiteen muotoisen (35 × 10 cm) piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Voit tehdä piirakan myös pyöreään piirakkavuokaan (ø 27 cm).
  2. Sekoita rahkan joukkoon 2 rkl hunajaa, limenmehu ja chiansiemenet. Levitä seos pohjan päälle. Peitä piirakka kelmulla ja laita jääkaappiin hyytymään vähintään 2 tunniksi.
  3. Kuori kiivi ja viipaloi se. Koristele piirakka kiivillä ja marjoilla. Valuta päälle lopuksi noin 2 rkl hunajaa.

Vinkki!

  • Voit tehdä piirakan jo edellisenä päivänä ja koristella juuri ennen tarjoilua.
  • Vaihtele marjoja hedelmiä satokauden ja omien mieltymysten mukaan.

Kommentoi »