Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mustikkasalaatti – ihastu sinihomejuuston ja marjojen muodostamaan makupariin!

15 min

Mustikkasalaatti yhdistää yllättävän makuparin, mustikat ja sinihomejuuston! Vartissa valmistuva raikas salaatti tehdään suoraan tarjoiluastiaan.

27.7.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Mustikkasalaatti
100 g
vuonankaalia
2
avomaankurkkua
200 g
mustikkaa
150 g
sinihomejuustoa
3 rkl
kurpitsansiemeniä
Kastike
1 rkl
hunajaa
1 rkl
omenaviinietikkaa
2 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
hienonnettua tilliä
Koristeeksi
syötäviä orvokkeja

Mustikkasalaatti valmistuu näin:

  1. Huuhtele vuonankaalit ja levitä ne tarjoilu­astian pohjalle. Kuori ja viipaloi avomaankurkut ja asettele salaatin päälle.
  2. Lisää mustikat salaattiin ja murustele sinihomejuusto joukkoon. Lisää kurpitsansiemenet.
  3. Valmista kastike sekoittamalla hunaja, omenaviinietikka ja rypsiöljy keskenään. Lisää hienonnettu tilli kastikkeeseen.
  4. Kaada kastike mustikkasalaatin päälle ja koristele syötävillä orvokeilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt