


Mustikkasalaatti – ihastu sinihomejuuston ja marjojen muodostamaan makupariin!
15 min
Mustikkasalaatti yhdistää yllättävän makuparin, mustikat ja sinihomejuuston! Vartissa valmistuva raikas salaatti tehdään suoraan tarjoiluastiaan.
Reseptin ainekset
4 annosta
Mustikkasalaatti
100 g
vuonankaalia
2
avomaankurkkua
200 g
mustikkaa
150 g
sinihomejuustoa
3 rkl
kurpitsansiemeniä
Kastike
1 rkl
hunajaa
1 rkl
omenaviinietikkaa
2 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
hienonnettua tilliä
Koristeeksi
syötäviä orvokkeja
Mustikkasalaatti valmistuu näin:
- Huuhtele vuonankaalit ja levitä ne tarjoiluastian pohjalle. Kuori ja viipaloi avomaankurkut ja asettele salaatin päälle.
- Lisää mustikat salaattiin ja murustele sinihomejuusto joukkoon. Lisää kurpitsansiemenet.
- Valmista kastike sekoittamalla hunaja, omenaviinietikka ja rypsiöljy keskenään. Lisää hienonnettu tilli kastikkeeseen.
- Kaada kastike mustikkasalaatin päälle ja koristele syötävillä orvokeilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat