Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mustikkamuffinit

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Mustikkamuffinit ovat vastustamaton klassikko! Näiden mustikkamuffinien mehevyys on kokonaan omaa luokkaansa – kokeile ja tiedät, mistä puhumme.

21.7.2005
Reseptin ainekset
12 annosta
Mustikkamuffinit
1/2 dl
sokeria
1 kpl
munaa
1/2 dl
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
1/2 dl
kevytmaitoa
1 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vanilliinisokeria
1 dl
mustikoita

Mustikkamuffinit – ohje:

  1. Voitele muffinipellin kolot huolellisesti öljyllä. Pullasuti on hyvä apuväline.
  2. Sekoita sokeri, muna, sulatettu ja jäähdytetty rasvasula ja maito keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Pyöräytä lopuksi joukkoon jäiset pakastemustikat.
  3. Nostele taikinaa kahdella lusikalla muffinipellin koloihin. Jätä kohoamisvaraa. Paista mustikkamuffineja 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Vinkki!

Voit käyttää muffineihin myös muita pakastemarjoja. Makua ja väriä antamaan sopivat vaikkapa puolukat, rouhitut vadelmat tai viinimarjat.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt