Mustikkamuffinit
30 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
15 minMustikkamuffinit ovat vastustamaton klassikko! Näiden mustikkamuffinien mehevyys on kokonaan omaa luokkaansa – kokeile ja tiedät, mistä puhumme.
3.9
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 21.7.2005

Mustikkamuffinit
Ainekset (12 annosta)
Mustikkamuffinit
- 1/2 dlsokeria
- 1 kplmunaa
- 1/2 dlleivontamargariinia (rasvaa 80 %)
- 1/2 dlkevytmaitoa
- 1 dlvehnäjauhoja
- 1 tlleivinjauhetta
- 1 tlvanilliinisokeria
- 1 dlmustikoita
Mustikkamuffinit valmistuvat näin:
- Voitele muffinipellin kolot huolellisesti öljyllä. Pullasuti on hyvä apuväline.
- Sekoita sokeri, muna, sulatettu ja jäähdytetty rasvasula ja maito keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Pyöräytä lopuksi joukkoon jäiset pakastemustikat.
- Nostele taikinaa kahdella lusikalla muffinipellin koloihin. Jätä kohoamisvaraa. Paista mustikkamuffineja 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Vinkki!
Voit käyttää muffineihin myös muita pakastemarjoja. Makua ja väriä antamaan sopivat vaikkapa puolukat, rouhitut vadelmat tai viinimarjat.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
3.91