Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Kauho kiisseliä

Mustikkakiisseli – mummolan keittiöstä tuttu jälkkäri valmistuu vartissa

15 min

Mustikkakiisseli on iki-ihana jälkiruoka, joka vie ajatukset kesään. Keitä kiisseli tuoreista tai pakastetuista mustikoista ja viimeistele kermavaahdolla.

22.7.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
Mustikkakiisseli
300 g
mustikoita (tuore tai pakaste)
5½ dl
vettä
¾ dl
sokeria
3 rkl
perunajauhoja

Mustikkakiisseli – ohje:

  1. Laita kattilaan marjat, 5 desiä vettä ja sokeri. Kiehauta.
  2. Sekoita perunajauho lopun veden (½ dl) joukkoon. Valuta perunajauho ohuena nauhana kiisseliin koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa kerran ja nosta pois liedeltä.
  3. Jäähdytä ja tarjoa mustikkakiisseli kermavaahdon kanssa.

Vinkki!

Jos jaat mustikkakiisselin jäähtymään annosmaljoihin, ripottele päälle sokeria, jotta kiisseliin ei muodostu kuorta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt