Mustikkakiisseli
gluteeniton
kasvis
laktoositon
maidoton
munaton
15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen
Iki-ihana mustikkakiisseli on helppo kesäjälkiruoka, jonka mausta tulee mieleen mummolan kesät. Suosittelemme!

Reseptin ainekset 4 annosta
5 dlmarjatäysmehua
300 gmustikoita (pakaste)
3/4 dlsokeria
3 rklperunajauhoja
Mustikkakiisseli – ohje:
- Sekoita kattilassa mustikkamehu, mustikat, sokeri ja perunajauhot. Kuumenna varovasti sekoittaen. Anna keitoksen pulpahtaa kerran. Ota kattila pois liedeltä.
- Jaa kiisseli annosmaljoihin ja ripottele päälle sokeria, jotta kiisseliin ei muodostu kuorta.
- Tarjoa mustikkakiisseli jäähtyneenä.
Vinkki!
Jos käytät tuoreita mustikoita, tarvitset niitä noin puoli litraa.