Maku

Mustikkakiisseli

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Iki-ihana mustikkakiisseli on helppo kesäjälkiruoka, jonka mausta tulee mieleen mummolan kesät. Suosittelemme!
GL
KA
LA
MA
MU
3.9
0


Ainekset (4 annosta)

  • 5 dlmarjatäysmehua
  • 300 gmustikoita (pakaste)
  • 3/4 dlsokeria
  • 3 rklperunajauhoja
Tulosta

Ihana mustikkakiisseli valmistuu näin.

Sekoita kattilassa mustikkamehu, mustikat, sokeri ja perunajauhot. Kuumenna varovasti sekoittaen. Anna keitoksen pulpahtaa kerran. Ota kattila pois liedeltä.

Jaa kiisseli annosmaljoihin ja ripottele päälle sokeria, jotta kiisseliin ei muodostu kuorta.

Tarjoa mustikkakiisseli jäähtyneenä.

•Tuoreita mustikoita tarvitset kiisseliin noin 1/2 litraa.

MITÄ PIDIT?
3.86
Kommentoi »