3,9(14)
Mustikkakiisseli
gluteeniton
kasvis
laktoositon
maidoton
munaton
15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen
Iki-ihana mustikkakiisseli on helppo kesäjälkiruoka, jonka mausta tulee mieleen mummolan kesät. Suosittelemme!
Julkaistu 19.6.2011
Maku
Reseptin ainekset 4 annosta
5 dlmarjatäysmehua
300 gmustikoita (pakaste)
3/4 dlsokeria
3 rklperunajauhoja

Mustikkakiisseli – ohje:

  1. Sekoita kattilassa mustikkamehu, mustikat, sokeri ja perunajauhot. Kuumenna varovasti sekoittaen. Anna keitoksen pulpahtaa kerran. Ota kattila pois liedeltä.
  2. Jaa kiisseli annosmaljoihin ja ripottele päälle sokeria, jotta kiisseliin ei muodostu kuorta.
  3. Tarjoa mustikkakiisseli jäähtyneenä.

Vinkki!

Jos käytät tuoreita mustikoita, tarvitset niitä noin puoli litraa.

Kommentoi »