Mustikkakiisseli

15 min
3.9
0

Mustikkakiisseli

GL
KA
LA
MA
MU
0
3.9
Iki-ihana mustikkakiisseli on helppo kesäjälkiruoka, jonka mausta tulee mieleen mummolan kesät. Suosittelemme!
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 5 dlmarjatäysmehua
  • 300 gmustikoita (pakaste)
  • 3/4 dlsokeria
  • 3 rklperunajauhoja

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Ihana mustikkakiisseli valmistuu näin.

Sekoita kattilassa mustikkamehu, mustikat, sokeri ja perunajauhot. Kuumenna varovasti sekoittaen. Anna keitoksen pulpahtaa kerran. Ota kattila pois liedeltä.

Jaa kiisseli annosmaljoihin ja ripottele päälle sokeria, jotta kiisseliin ei muodostu kuorta.

Tarjoa mustikkakiisseli jäähtyneenä.

•Tuoreita mustikoita tarvitset kiisseliin noin 1/2 litraa.

MITÄ PIDIT?
3.9
Katso myös nämä