Maku

Mustikkainen tuorepuuro

2 h 15 min
MA
MU
4.89
0

Mustikkainen tuorepuuro on mahtava välipala, sillä maidoton herkku kestää odottelun huoneenlämmössä. Liotetut cashewpähkinät tekevät tämän tuorepuuron rakenteesta täydellisen samettisen. 
Tulosta
Teksti Suvi Rüster
Kuvat Sanna Peurakoski

Ainekset (2 annosta)

  • 1 dlcashewpähkinöitä
  • 400 gmantelimaitoa
  • 2 dlkaurahiutaleita
  • 1 kplbanaania
  • 2 dlmustikoita
  • 3 rklhunajaa (tai ruokosokeria)
  • 1 tlkardemummaa
  • 1/2 tlvaniljasokeria
  • 1/4 tlsuolaa

Tee näin

2 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN2 h

Valmista mustikkainen tuorepuuro näin:

Mittaa cashewpähkinät kulhoon ja täytä kulho vedellä. Nosta pähkinät jääkaappiin likoamaan 2–8 tunniksi. Kaada pähkinät lävikköön.

Mittaa kaikki tuorepuuron ainekset tehosekoittimen kulhoon. Pyöräytä tasaiseksi. Maista ja mausta tarvittaessa sokerilla.

Kun tuorepuuro on turvonnut sopivan paksuiseksi, se on valmista.

Puuro kannattaa sekoittaa valmiiksi muutamaa tuntia ennen syömistä.

MITÄ PIDIT?
4.89