


Mustikkatuorepuuro
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min
Mustikkatuorepuuro on mahtava välipala, sillä maidoton herkku kestää odottelun huoneenlämmössä. Liotetut cashewpähkinät tekevät tämän tuorepuuron rakenteesta täydellisen samettisen.
Reseptin ainekset
2 annosta
1 dl
cashewpähkinöitä
400 g
mantelimaitoa
2 dl
kaurahiutaleita
1 kpl
banaania
2 dl
mustikoita
3 rkl
hunajaa (tai ruokosokeria)
1 tl
kardemummaa
1/2 tl
vaniljasokeria
1/4 tl
suolaa
Valmista mustikkatuorepuuro näin:
Mittaa cashewpähkinät kulhoon ja täytä kulho vedellä. Nosta pähkinät jääkaappiin likoamaan 2–8 tunniksi. Kaada pähkinät lävikköön.
Mittaa kaikki tuorepuuron ainekset tehosekoittimen kulhoon. Pyöräytä tasaiseksi. Maista ja mausta tarvittaessa sokerilla.
Kun tuorepuuro on turvonnut sopivan paksuiseksi, se on valmista.
Mustikkatuorepuuro kannattaa sekoittaa valmiiksi muutamaa tuntia ennen syömistä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat