4,7(12)
Mustikkatuorepuuro
Maidoton
Munaton
Kasvis
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h
Mustikkatuorepuuro on mahtava välipala, sillä maidoton herkku kestää odottelun huoneenlämmössä. Liotetut cashewpähkinät tekevät tämän tuorepuuron rakenteesta täydellisen samettisen. 
Julkaistu 9.10.2015
Maku
Reseptin ainekset
2 annosta
1 dlcashewpähkinöitä
400 gmantelimaitoa
2 dlkaurahiutaleita
1 kplbanaania
2 dlmustikoita
3 rklhunajaa (tai ruokosokeria)
1 tlkardemummaa
1/2 tlvaniljasokeria
1/4 tlsuolaa

Valmista mustikkatuorepuuro näin:

Mittaa cashewpähkinät kulhoon ja täytä kulho vedellä. Nosta pähkinät jääkaappiin likoamaan 2–8 tunniksi. Kaada pähkinät lävikköön.

Mittaa kaikki tuorepuuron ainekset tehosekoittimen kulhoon. Pyöräytä tasaiseksi. Maista ja mausta tarvittaessa sokerilla.

Kun tuorepuuro on turvonnut sopivan paksuiseksi, se on valmista.

Mustikkatuorepuuro kannattaa sekoittaa valmiiksi muutamaa tuntia ennen syömistä.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.