Maku

Mustikkainen tuorepuuro

2 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
2 h
Mustikkainen tuorepuuro on mahtava välipala, sillä maidoton herkku kestää odottelun huoneenlämmössä. Liotetut cashewpähkinät tekevät tämän tuorepuuron rakenteesta täydellisen samettisen. 
MA
MU
4.7
0
Julkaistu: 9.10.2015


Ainekset (2 annosta)

  • 1 dlcashewpähkinöitä
  • 400 gmantelimaitoa
  • 2 dlkaurahiutaleita
  • 1 kplbanaania
  • 2 dlmustikoita
  • 3 rklhunajaa (tai ruokosokeria)
  • 1 tlkardemummaa
  • 1/2 tlvaniljasokeria
  • 1/4 tlsuolaa
Tulosta

Valmista mustikkainen tuorepuuro näin:

Mittaa cashewpähkinät kulhoon ja täytä kulho vedellä. Nosta pähkinät jääkaappiin likoamaan 2–8 tunniksi. Kaada pähkinät lävikköön.

Mittaa kaikki tuorepuuron ainekset tehosekoittimen kulhoon. Pyöräytä tasaiseksi. Maista ja mausta tarvittaessa sokerilla.

Kun tuorepuuro on turvonnut sopivan paksuiseksi, se on valmista.

Puuro kannattaa sekoittaa valmiiksi muutamaa tuntia ennen syömistä.

Kommentoi »