Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mustikkapiirakan mehevämpi serkku – mustikkablondien salaisuus ovat marjasattumat ja täyteläinen valkosuklaa

30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min

Mustikkablondie on brownien vaalea, mustikoilla pilkutettu versio. Annin uunissa -blogin Anni Paakkunaisen ohjeella valmistettu herkku on klassinen yhdistelmä raikasta marjaa ja täyteläistä valkosuklaata.

13.9.2021
Reseptin ainekset
8 annosta
150 g
voita
2
isoa munaa
1 dl
sokeria
1 dl
fariinisokeria
1 tl
vanilijasokeria
100 g
valkosuklaata
1 tl
leivinjauhetta
2¼ dl
vehnäjauhoja
ripaus
suolaa
n. 1 dl
mustikoita
Lisäksi
vanilijakastiketta tai -jäätelöä

Mustikkablondie – ohje:

  1. Pane uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Vuoraa noin 20 × 30 cm:n uunivuoka leivinpaperilla.
  2. Sulata voi ja jätä jäähtymään. Vispaa munat ja sokerit kevyesti sekaisin, älä vaahdota. Lisää jäähtynyt voisula munasokeriseokseen.
  3. Rouhi valkosuklaa ja sekoita kuivat aineet keskenään toisessa kulhossa.
  4. Lisää kuivat aineet ja puolet valko-suklaarouheesta munasokeri-voiseokseen. Kääntele tasaiseksi. Sekoita mahdollisimman vähän.
  5. Kaada taikina vuokaan. Ripottele loput valkosuklaarouheet ja mustikat päälle.
  6. Paista blondieta uunin keskitasolla noin 18 minuuttia.
  7. Nosta jäähtymään ja anna vetäytyä kunnolla ennen tarjoilua.
  8. Tarjoile mustikkablondie sellaisenaan tai vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa.

Vinkki: näin valmistat gluteenittoman mustikkablondien

Tee gluteeniton blondie vaihtamalla jauhot gluteenittomaan jauhoseokseen. Jätä leivinjauhe pois, jos jauhoseos sisältää valmiiksi nostatusaineita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt