Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Juhlapöydän suosikki

Mustaherukkasilli – kalapöydän klassikko valmistuu helposti

12 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 12 h 0 min

Mustaherukkasilli saa kauniin, syvän punertavan sävyn ja juhlavan maun mustaherukoista, herukkamehusta ja mausteista. Lado silli, mustaherukat, punasipuli ja mausteet purkkiin ja herkku on valmis jo seuraavana päivänä.

1.12.2025
Reseptin ainekset
8 annosta
150 g
matjessillifileetä
1
punasipuli
1 dl
jäisiä mustaherukoita
1
laakerinlehti
5
valkopippuria
1 dl
sokeroimatonta mustaherukkamehutiivistettä
3 rkl
omenaviinietikkaa
3 rkl
vaaleaa siirappia

Mustaherukkasilli – ohje:

  1. Kuivaa sillifileet talouspaperilla ja leikkaa reilun sentin viipaleiksi. Leikkaa sipuli ohuiksi lohkoiksi. Lado silli, sipuli, jäiset mustaherukat, laakerinlehti ja pippurit puhtaaseen lasipurkkiin.
  2. Sekoita mustaherukkamehu, etikka ja siirappi. Kaada liemi purkkiin niin että silli peittyy. Anna tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Musta-herukkasillin voi tehdä hyvissä ajoin jääkaappiin tekeytymään sillä se säilyy 2–3 viikkoa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt