Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Musta pavlova – tyrmäävän tyylikäs kerroskakku saa herkuttelijat huokaamaan onnesta

2 h 45 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 2 h 0 min

Musta pavlova kootaan juuri ennen tarjoilua harmaaksi värjätyistä marenkilevyistä, valkoisesta kermavaahdosta ja mustista karhunvatukoista ja lakritsikastikkeesta. Näyttävä kerroskakku on juhlien katseenvangitsija vailla vertaa!

31.10.2018
Reseptin ainekset
10 annosta
Marenkipohjat
4
valkuaista
2 dl
sokeria
1 tl
maissitärkkelystä
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
etikkaa
2 rkl
mustaa elintarvikeväriä
Täyte ja koristelu
4 dl
kuohukermaa
1 dl
kookoslastuja
15
Raffaello-karkkia
100 g
karhunvatukoita
1 dl
lakritsikastiketta

Musta pavlova leivotaan helposti näin:

  1. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita sokerin joukkoon maissitärkkelys ja vaniljasokeri. Lisää seos vaahtoon vähän kerrallaan ja jatka vatkaamista. Sekoita lopuksi joukkoon etikka ja väri.
  2. Pane leivinpaperi uunipellille ja piirrä siihen lautasella neljä ympyrää (Ø 17 cm). Levitä marenki ympyröiden sisään niin, että reunat jäävät vähän korkeammalle.
  3. Paista marenkilevyjä 125-asteisessa uunissa noin 1 ½ tuntia. Anna niiden jäähtyä huoneenlämmössä.
  4. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sekaan kookoslastut. Täytä kakku nostelemalla marenkilevyjen väleihin kermavaahtoa, karhunvatukoita ja hienonnettuja karkkeja.
  5. Koristele musta pavlova karkeilla ja karhunvatukoilla. Kaada kakun päälle lopuksi kunnon loraus lakritsikastiketta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt