Maku

Munakoisopizzat

30 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Mehevä munakoisoviipale haastaa tavallisen pizzapohjan! Pesto, mozzarellajuusto ja kirsikkatomaatit kuorruttavat munakoisopizzan simppelin hyväksi. Superhelppo ja gluteeniton munakoisopizza on täydellinen arkiruoka, sillä se on lautasella puolessa tunnissa.
GL
MU
4.8
2


Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplmunakoisoa (noin 300 g / kpl)
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 500 gkirsikkatomaattia (2 rasiaa)
  • 1 dlpestoa
  • 250 gmozzarellajuustoa (2 palloa)
  • 2 dltuoretta basilikaa (1 rku)
  • 1/4 tlmustapippuria
Tulosta

Valmista munakoisopizza näin:

Leikkaa munakoiso pitkittäissuunnassa noin sentin paksuisiksi viipaleiksi leivinpaperin päälle pellille.

Sivele pinnalle oliiviöljyä ja ripottele päälle suolaa.

Paahda munakoisoja 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Huuhdo ja halkaise kirsikkatomaatit.

Levitä paahdettujen munakoisoviipaleiden päälle pestoa ja kirsikkatomaatteja. Revi niiden päälle juusto.

Paista munakoisopizzoja uunissa vielä noin 7 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

Viimeistele munakoisopizzat basilikanlehdillä ja mustapippurilla.

Vaihtele munakoisopizzan täytteitä mielesi mukaan!

MITÄ PIDIT?
4.79
2 kommenttia