Maku

Munakoisopizzat

30 min
4.8
2

Munakoisopizzat

GL
MU
2
4.8
Mehevä munakoisoviipale haastaa tavallisen pizzapohjan! Pesto, mozzarellajuusto ja kirsikkatomaatit kuorruttavat munakoisopizzan simppelin hyväksi. Superhelppo ja gluteeniton munakoisopizza on täydellinen arkiruoka, sillä se on lautasella puolessa tunnissa.
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Sanna Peurakoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplmunakoisoa (noin 300 g / kpl)
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 500 gkirsikkatomaattia (2 rasiaa)
  • 1 dlpestoa
  • 250 gmozzarellajuustoa (2 palloa)
  • 2 dltuoretta basilikaa (1 rku)
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN20 min

Valmista munakoisopizza näin:

Leikkaa munakoiso pitkittäissuunnassa noin sentin paksuisiksi viipaleiksi leivinpaperin päälle pellille.

Sivele pinnalle oliiviöljyä ja ripottele päälle suolaa.

Paahda munakoisoja 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Huuhdo ja halkaise kirsikkatomaatit.

Levitä paahdettujen munakoisoviipaleiden päälle pestoa ja kirsikkatomaatteja. Revi niiden päälle juusto.

Paista munakoisopizzoja uunissa vielä noin 7 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

Viimeistele munakoisopizzat basilikanlehdillä ja mustapippurilla.

Vinkki!

Vaihtele munakoisopizzan täytteitä mielesi mukaan!

MITÄ PIDIT?
4.8
Katso myös nämä