


Munakoisopizzat
30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min
Mehevä munakoisoviipale haastaa tavallisen pizzapohjan! Pesto, mozzarellajuusto ja kirsikkatomaatit kuorruttavat munakoisopizzan simppelin hyväksi. Superhelppo ja gluteeniton munakoisopizza on täydellinen arkiruoka, sillä se on lautasella puolessa tunnissa.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kpl
munakoisoa (noin 300 g / kpl)
3 rkl
oliiviöljyä
1/2 tl
suolaa
500 g
kirsikkatomaattia (2 rasiaa)
1 dl
pestoa
250 g
mozzarellajuustoa (2 palloa)
2 dl
tuoretta basilikaa (1 rku)
1/4 tl
mustapippuria
Munakoisopizzat – ohje:
- Leikkaa munakoiso pitkittäissuunnassa noin sentin paksuisiksi viipaleiksi leivinpaperin päälle pellille.
- Sivele pinnalle oliiviöljyä ja ripottele päälle suolaa.
- Paahda munakoisoja 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
- Huuhdo ja halkaise kirsikkatomaatit.
- Levitä paahdettujen munakoisoviipaleiden päälle pestoa ja kirsikkatomaatteja. Revi niiden päälle juusto.
- Paista munakoisopizzoja uunissa vielä noin 7 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
- Viimeistele munakoisopizzat basilikanlehdillä ja mustapippurilla.
Vaihtele munakoisopizzan täytteitä mielesi mukaan!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat