Mummonkurkut – monipuolinen klassikko, joka ihastuttaa vuodesta toiseen
10 h 10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
10 h Mummonkurkut ihastuttavat monipuolisuudellaan! Suolaiset herkkupalat sopivat niin burgerin täytteeksi kuin sellaisenaan lisukkeena tarjottaviksi.
GL
KA
LA
MA
MU
VE
3.9
Kuvat
Julkaistu 19.2.2014

Mummonkurkut – monipuolinen klassikko, joka ihastuttaa vuodesta toiseen
Reseptin ainekset (1 annos)
Mummonkurkut
- 500 gkurkkua
- 3/4 dlväkiviinaetikkaa
- 1 rklsokeria
- 1/2 tlsuolaa
- 3 rkltuoretta tilliä (silputtuna)
Mummonkurkut valmistuvat näin:
- Kuori ja viipaloi kurkku. Mausta etikalla, sokerilla ja suolalla.
- Tarkista kurkkujen maku. Mausta halutessasi hienonnetulla tillillä.
- Anna mummonkurkkujen maustua yön yli jääkaapissa.