


Mummonkurkut – monipuolinen klassikko, joka ihastuttaa vuodesta toiseen
10 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 h 0 min
Mummonkurkut ihastuttavat monipuolisuudellaan! Suolaiset herkkupalat sopivat niin burgerin täytteeksi kuin sellaisenaan lisukkeena tarjottaviksi.
Reseptin ainekset
1 annos
Mummonkurkut
500 g
kurkkua
3/4 dl
väkiviinaetikkaa
1 rkl
sokeria
1/2 tl
suolaa
3 rkl
tuoretta tilliä (silputtuna)
Mummonkurkut valmistuvat näin:
- Kuori ja viipaloi kurkku. Mausta etikalla, sokerilla ja suolalla.
- Tarkista kurkkujen maku. Mausta halutessasi hienonnetulla tillillä.
- Anna mummonkurkkujen maustua yön yli jääkaapissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat