Maku

Mummonkurkut – monipuolinen klassikko, joka ihastuttaa vuodesta toiseen

10 h 10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 h
Mummonkurkut ihastuttavat monipuolisuudellaan! Suolaiset herkkupalat sopivat niin burgerin täytteeksi kuin sellaisenaan lisukkeena tarjottaviksi.
GL
KA
LA
MA
MU
VE
3.9
1
Julkaistu 19.2.2014


Reseptin ainekset (1 annos)

Mummonkurkut

  • 500 gkurkkua
  • 3/4 dlväkiviinaetikkaa
  • 1 rklsokeria
  • 1/2 tlsuolaa
  • 3 rkltuoretta tilliä (silputtuna)
Tulosta

Mummonkurkut valmistuvat näin:

  1. Kuori ja viipaloi kurkku. Mausta etikalla, sokerilla ja suolalla.
  2. Tarkista kurkkujen maku. Mausta halutessasi hienonnetulla tillillä.
  3. Anna mummonkurkkujen maustua yön yli jääkaapissa.
1 kommentti