Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mummonkurkut – monipuolinen klassikko, joka ihastuttaa vuodesta toiseen

10 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 h 0 min

Mummonkurkut ihastuttavat monipuolisuudellaan! Suolaiset herkkupalat sopivat niin burgerin täytteeksi kuin sellaisenaan lisukkeena tarjottaviksi.

19.2.2014
Reseptin ainekset
1 annos
Mummonkurkut
500 g
kurkkua
3/4 dl
väkiviinaetikkaa
1 rkl
sokeria
1/2 tl
suolaa
3 rkl
tuoretta tilliä (silputtuna)

Mummonkurkut valmistuvat näin:

  1. Kuori ja viipaloi kurkku. Mausta etikalla, sokerilla ja suolalla.
  2. Tarkista kurkkujen maku. Mausta halutessasi hienonnetulla tillillä.
  3. Anna mummonkurkkujen maustua yön yli jääkaapissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt