Maku

Mummonkurkut – monipuolinen klassikko, joka ihastuttaa vuodesta toiseen

10 h 10 min
GL
KA
LA
MA
MU
VE
4
1

Mummonkurkut ihastuttavat monipuolisuudellaan! Suolaiset herkkupalat sopivat niin burgerin täytteeksi kuin sellaisenaan lisukkeena tarjottaviksi.
Tulosta
Teksti Marjo Uusikylä, Antell
Kuvat Anssi Kienanen

Ainekset (1 annos)

Mummonkurkut

  • 500 gkurkkua
  • 3/4 dlväkiviinaetikkaa
  • 1 rklsokeria
  • 1/2 tlsuolaa
  • 3 rkltuoretta tilliä (silputtuna)

Tee näin

10 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN10 h

Mummonkurkut valmistuvat näin:

  1. Kuori ja viipaloi kurkku. Mausta etikalla, sokerilla ja suolalla.
  2. Tarkista kurkkujen maku. Mausta halutessasi hienonnetulla tillillä.
  3. Anna mummonkurkkujen maustua yön yli jääkaapissa.
MITÄ PIDIT?
4