Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mokkapalamuffinit – pursota muffinien päälle rakastettu suklaakuorrute

1 h 15 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 45 min

Suklaamuffinit kuorrutetaan nyt moderneista mokkapaloista tutulla kuohkealla moussella.

23.5.2024
Reseptin ainekset
12 kpl
100 g
voita tai leivontamargariinia
2
munaa
2 dl
sokeria
3½ dl
vehnäjauhoja
2 rkl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
1 dl
maitoa
Kuorrutus
100 g
tummaa suklaata
150 g
voita tai leivontamargariinia
1½ dl
vahvaa kahvia
4 rkl
kaakaojauhetta (tummaa)
12 dl
tomusokeria ((720 g))
Koristelu
koristerakeita
syötäviä kuivattuja kukkia
syötävää kimallejauhetta

Mokkapalamuffinit – ohje:

  1. Sulata voi tai margariini ja anna hetken jäähtyä.
  2. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maitoa, voisulaa ja jauhoseosta vuorotellen muna-sokerivaahtoon kevyesti nuolijalla käännellen.
  4. Jaa taikina 12 napakkaan muffinivuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
  5. Valmista kuorrutus. Sulata paloiteltu suklaa ja rasva mikrossa tai paksupohjaisessa kattilassa liedellä hyvin pienellä lämmöllä. Lisää kahvi, kaakaojauhe ja tomusokeri. Sekoita kuorrutus tasaiseksi. Jäähdytä jääkaapissa noin puoli tuntia. Vatkaa kylmä kuorrutus kuohkeaksi vaahdoksi.
  6. Lusikoi kuorrutus pisaratyllalla varustettuun pursotinpussiin. Pursota kuorrutetta aaltomaisesti muffinien päälle. Viimeistele koristerakeilla, syötävillä kukilla ja kimallejauheella.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt