Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mokkamousse

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min

Mokkamousse yhdistää tumman suklaan ja kahvin ihanaksi jälkiruoaksi. Helposti valmistuva jälkiruoka on täydellinen valinta kahvin ja suklaan ystäville!

22.11.2010
Reseptin ainekset
6 annosta
200 g
tummaa suklaata
1 rkl
kahvijuomaa
4
munaa
1 dl
sokeria
2 tl
vanilliinisokeria
3 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %)
Koristeluun
35 g
tummaa suklaata (raastettuna)

Mokkamousse – ohje:

  1. Sulata suklaa varovasti mikroaaltouunissa. Anna jäähtyä hetki. Lisää joukkoon vahva, jäähtynyt kahvi.
  2. Erottele valkuaiset ja keltuaiset. Vatkaa keltuaiset ja sokerit paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Lisää suklaaseos ja sekoita tasaiseksi.
  3. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää se varovasti muuhun seokseen.
  4. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää valkuaisvaahto lopuksi joukkoon varovasti nostellen.
  5. Jaa mousse tarjoilukulhoihin tai korkeisiin juomalaseihin. Anna niiden tekeytyä kylmässä vähintään tunnin ajan. Koristele mokkamousset raastetulla suklaalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt