Maku

Mojito-pannacotta

3 h 30 min
4.5
1

Mojito-pannacotta

GL
MU
1
4.5
Jogurtilla raikastettu pannacotta saa mojiton makua mintusta ja rommista.
Teksti Tarja Gröhn
Kuvat Tuomas Kolehmainen, Piritta Muurinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 3 kplliivatelehteä
  • 2 dlkuohukermaa
  • 2 dlmaustamatonta jogurttia (rasvaa 3,9 %)
  • 3 rklsokeria
  • 1 kpllimettiä
  • 1 kplvaniljatankoa
  • 2 rklrommia
  • 1/2 dltuoretta minttua (hienonnettuna)

Koristeluun

  • 100 gmangoa (säilyke)
  • 1 rkltuoretta minttua

Tee näin

3 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN3 h

Pane liivatteet kylmään veteen pehmenemään.

Mittaa kattilaan kerma, jogurtti, sokeri ja pestyn limetin raastettu kuori. Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet kattilaan.

Kiehauta seos ja lisää joukkoon limetin puristettu mehu, rommi ja minttusilppu.

Purista vesi liivetteista ja lisää mojito-pannacottapohjaan hyvin sekoittaen.

Annostele pannacottaseos laseihin ja anna hyytyä noin kolme tuntia. Soseuta mango sauvasekoittimella ja lusikoi
jälkiruoka-annosten päälle. Koristele mintunlehdillä.

•Koristele mojito-pannacotta halutessasi ananaskirsikoilla ja mintunlehdillä.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä