


Mojitopannacotta
3 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 3 h 0 min
Mojitopannacotta raikastetaan jogurtilla. Klassikkodrinkistä tuttu maku luodaan tietenkin mintulla ja rommilla. Kokeile ja ihastu!
Reseptin ainekset
4 annosta
Mojitopannacotta
3 kpl
liivatelehteä
2 dl
kuohukermaa
2 dl
maustamatonta jogurttia (rasvaa 3,9 %)
3 rkl
sokeria
1 kpl
limettiä
1 kpl
vaniljatankoa
2 rkl
rommia
1/2 dl
tuoretta minttua (hienonnettuna)
Koristeluun
100 g
mangoa (säilyke)
1 rkl
tuoretta minttua
Mojitopannacotta – ohje:
- Pane liivatteet kylmään veteen pehmenemään.
- Mittaa kattilaan kerma, jogurtti, sokeri ja pestyn limetin raastettu kuori. Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet kattilaan.
- Kiehauta seos ja lisää joukkoon limetin puristettu mehu, rommi ja minttusilppu.
- Purista vesi liivetteista ja lisää pannacottapohjaan hyvin sekoittaen.
- Annostele pannacottaseos laseihin ja anna hyytyä noin kolme tuntia. Soseuta mango sauvasekoittimella ja lusikoi jälkiruoka-annosten päälle. Koristele mintunlehdillä.
Vinkki!
Kurkkaa myös huippusuosittu perinteisen pannacotan ohje!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat