Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mojitopannacotta

3 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 3 h 0 min

Mojitopannacotta raikastetaan jogurtilla. Klassikkodrinkistä tuttu maku luodaan tietenkin mintulla ja rommilla. Kokeile ja ihastu!

Reseptin ainekset
4 annosta
Mojitopannacotta
3 kpl
liivatelehteä
2 dl
kuohukermaa
2 dl
maustamatonta jogurttia (rasvaa 3,9 %)
3 rkl
sokeria
1 kpl
limettiä
1 kpl
vaniljatankoa
2 rkl
rommia
1/2 dl
tuoretta minttua (hienonnettuna)
Koristeluun
100 g
mangoa (säilyke)
1 rkl
tuoretta minttua

Mojitopannacotta – ohje:

  1. Pane liivatteet kylmään veteen pehmenemään.
  2. Mittaa kattilaan kerma, jogurtti, sokeri ja pestyn limetin raastettu kuori. Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet kattilaan.
  3. Kiehauta seos ja lisää joukkoon limetin puristettu mehu, rommi ja minttusilppu.
  4. Purista vesi liivetteista ja lisää pannacottapohjaan hyvin sekoittaen.
  5. Annostele pannacottaseos laseihin ja anna hyytyä noin kolme tuntia. Soseuta mango sauvasekoittimella ja lusikoi jälkiruoka-annosten päälle. Koristele mintunlehdillä.

Vinkki!

Kurkkaa myös huippusuosittu perinteisen pannacotan ohje!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt