Maku

Mojito-pannacotta

3 h 30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
3 h
Mojito-pannacotta raikastetaan jogurtilla. Klassikkodrinkistä tuttu maku luodaan tietenkin mintulla ja rommilla. Kokeile ja ihastu!
GL
MU
4.6
1
Julkaistu: 1.9.2007


Ainekset (4 annosta)

Mojito-pannacotta

  • 3 kplliivatelehteä
  • 2 dlkuohukermaa
  • 2 dlmaustamatonta jogurttia (rasvaa 3,9 %)
  • 3 rklsokeria
  • 1 kpllimettiä
  • 1 kplvaniljatankoa
  • 2 rklrommia
  • 1/2 dltuoretta minttua (hienonnettuna)

Koristeluun

  • 100 gmangoa (säilyke)
  • 1 rkltuoretta minttua
Tulosta

Mojito-pannacotta valmistuu näin:

Pane liivatteet kylmään veteen pehmenemään.

Mittaa kattilaan kerma, jogurtti, sokeri ja pestyn limetin raastettu kuori. Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet kattilaan.

Kiehauta seos ja lisää joukkoon limetin puristettu mehu, rommi ja minttusilppu.

Purista vesi liivetteista ja lisää mojito-pannacottapohjaan hyvin sekoittaen.

Annostele pannacottaseos laseihin ja anna hyytyä noin kolme tuntia. Soseuta mango sauvasekoittimella ja lusikoi jälkiruoka-annosten päälle. Koristele mintunlehdillä.

Vinkki!

Kurkkaa myös huippusuosittu perinteisen pannacotan ohje!

1 kommentti