


Minttusuklaamoussekakku
Minttusuklaamoussekakku maistuu ihanalta ja valmistuu vaivatta. Kauniit suklaakoristeet tehdään suklaamuoteilla.
Murskaa dominokeksit ja sulata voi. Sekoita voisula ja keksimurut keskenään. Öljyä ja tomusokeroi noin 24-25cm kokoisen irtopohjavuoan reuna ja aseta reuna suoraan tarjoilulautaselle. Painele keksiseos vuoan reunan sisäpuolelle suoraan tarjoilulautaselle.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen ja sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vatkaa kerma vaahdoksi.
Purista liivatteet ja liutoa ne kuumaan kahviin tai veteen. Anna seoksen jäähtyä hieman.
Notkista tuorejuusto ja sekoita liivateliemi sekä sulatettu suklaa nopeasti tuorejuuston joukkoon.
Kääntele kerma tuorejuustoseoksen joukkoon. Kääntele joukkoon myös piparminttuaromia, kunnes maku on sopivan minttuinen. Levitä täyte vuokaan ja hyydytä jääkaapissa vähintään 4 tunnin ajan.
Sulata koristeiden suklaa ja pursota se kirkkaisiin suklaamuotteihin. Laita muotit hetkeksi jääkaappiin ja irrota koristeet varovasti muoteista. Koristele kakku.