Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Miedosti savustettu poronpaisti

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
18.12.2013
Reseptin ainekset
3 annosta
500 g
poronpaistia (sisä)
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
Paistamiseen
1 rkl
voita
1 rkl
rypsiöljyä
Lisäksi
savustuspussi

Miedosti savustettu poronpaisti – ohje:

  1. Kuumenna uuni maksimilämpötilaan (275 °C).
  2. Hiero paistin pintaan suolaa ja pippuria.
  3. Sulje poro pussiin ja savusta uunin alatasolla, alalämmöllä 15 minuuttia. Ota pussi ulos ja jätä vetäytymään 10 minuutiksi.
  4. Leikkaa pussi auki, kuivaa poronpaisti talouspaperilla ja ruskista pintaan kaunis väri voin öljyn seoksessa paistinpannulla.
  5. Varmista mittarilla, että lihan sisälämpötila on 58–62 astetta, jolloin liha on punertavaa ja mehevää.
  6. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi poikkisyin.
  7. Tarjoa miedosti savustetun poronpaistin lisänä karpalokastiketta, lehtikaalilisäkettä ja marinoituja porkkanoita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt