Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Merimiespihvit

2 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 2 h 0 min

Merimiespihvit on mehukas uuniruoka, minkä voi valmistaa vuoassa tai padassa. Se saa makunsa hyvästä lihaliemestä ja oluesta.

1.11.2016
Reseptin ainekset
6 annosta
Merimiespihvit
600 g
naudan ulkopaistia
50 g
voita
3
sipulia
1 kg
perunaa
Liemi
3,3 dl
keskiolutta
1 1/2 rkl
vasikkafondia
1 1/2 tl
suolaa
4
laakerinlehteä
1/2 tl
maustepippuria

Merimiespihvit – ohje:

  1. Viipaloi ulkopaisti ja ruskista se kuumalla pannulla voissa. Nosta palat lautaselle.
  2. Viipaloi sipulit ja ruskista ne samalla pannulla. Siirrä sipulit toiselle lautaselle.
  3. Sammuta levy ja lisää pannulle olut, vasikkafondi, suola, laakerinlehdet ja pippuri. Näin kaikki pannuun jääneet maut pääsevät mukaan.
  4. Pese perunat ja kuori ne halutessasi. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  5. Voitele uunivuoka tai pata. Laita pohjalle ensin kerros perunaa, sitten sipulia ja lopuksi lihapaloja kolmeksi kerrokseksi.
  6. Kaada päälle liemi ja paista merimiespihvejä 175 asteessa noin 2–2,5 tuntia. Jos pinta alkaa kuivua, voit hieman painella pintaa syvemmälle liemeen tai laittaa päälle folion palan. 
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt