Maku

Meksikolainen joulukahvi

3 h 10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
3 h
GL
KA
LA
MA
MU
3
0
Julkaistu: 14.1.2006


Reseptin ainekset (1 annosta)

  • 1 kplappelsiinia
  • 2 dlpikakahvijauhetta (espresso)
  • 1/2 dlmuscovadosokeria
  • 1 1/2 rklkanelia
  • 1/2 rklchilijauhetta
Tulosta

Raasta pestyn appelsiinin kuori hienoksi, mutta varo raastamasta kuoren alla olevaa kitkerää valkoista kerrosta. Levitä raaste lautaselle ja anna kuivua huoneenlämmössä 2–3 tuntia.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja pakkaa joulukahvi ilmatiiviiseen purkkiin.

Valmista kahvijuoma muuten tavalliseen tapaan, mutta mittaa viimeiseksi suodatinsuppiloon 1–3 ruokalusikallista meksikolaista joulukahvia mausteeksi.

Kommentoi »