Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mehevä vuohenjuustopiirakka

1 h 20 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 45 min

Mehevä vuohenjuustopiirakka ihastuttaa raikkaalla kasvistäytteellään. Paahtuneet pinjansiemenet viimeistelevät ruokaisan suolaisen piirakan.

28.9.2008
Reseptin ainekset
8 annosta
Pohja
150 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 rkl
vettä
Täyte
2
porkkanaa (raastettuna)
1
sipuli (hienonnettuna)
1
kesäkurpitsa (raastettuna)
1 rkl
rypsiöljyä
1/2 rkl
tuoretta timjamia (hienonnettuna)
1/2 rkl
tuoretta oreganoa (hienonnettuna)
250 g
vuohenmaitojuustoa
2 1/2 dl
ruokakermaa
2
munaa
Pinnalle
1 dl
pinjansiemeniä

Mehevä vuohenjuustopiirakka valmistuu näin:

Sekoita nopeasti keskenään huoneenlämpöinen rasva ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Lisää kylmä vesi ja sekoita pohjataikina tasaiseksi.

Taputtele taikina piirakkavuoan (Ø 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Kuullota täytettä varten kasvikset öljyssä paistinpannulla. Mausta yrteillä.

Paloittele vuohenjuusto. Levitä kasvisseos ja viipaloitu vuohenjuusto piirakkapohjalle.

Sekoita ruokakerman joukkoon munat. Levitä seos piirakan päälle. Ripottele pinjansiemenet pinnalle.

Paista 180-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Tarjoa mehevä vuohenjuustopiirakka raikkaan salaatin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt