Kotivinkki

Paahtopaisti – näin loihdit tavallista herkullisemman paistin juhlapöytään

50 min
3.38
1

Paahtopaisti on klassinen juhlaruoka, joka on helppo tehdä, kun muistaa muutaman niksin. Tuoreesta piparjuuresta tehty kastike viimeistelee herkun.
Tulosta
Kuvat Pia Inberg

Ainekset (4 annosta)

  • 600–800 gpaahtopaistin fileetä
  • 2 rklöljyä tai kirkastettua voita
  • 2 rklmustapippuria rouhittuna
  • sormisuolaa
  • tuoreita yrttejä (esimerkiksi timjamia tai rosmariinia)

Piparjuurikastike

  • 2–3 cm:n pala piparjuurta
  • 1 dlranskankermaa
  • 2 rklsokeria
  • 1 rkldijoninsinappia

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min
Katso kuvat valmistusvaiheista! →
MITÄ PIDIT?
3.38