Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Marinoitua keltajuurta ja fetaa

3 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 3 h 0 min

Mahtavan värinen ja makuinen marinoitu keltajuuri sopii kuin nakutettu pääsiäismenun alkuruoaksi.

Reseptin ainekset
8 annosta
500 g
keltajuuria
1 rs
versosekoitusta (esim. Mimis)
150 g
fetaa
Marinadi
1
sitruunan mehu
1 tl
hunajaa
½ dl
neitsyt oliiviöljyä
1
rosmariininoksa
1
valkosipulinkynsi
suolaa
mustapippuria myllystä

Keitä keltajuuren suolatussa vedessä kypsiksi ja anna jäähtyä hetki. Kuori keltajuuret ja leikkaa puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Hienonna rosmariini ja valkosipulin kynsi. Sekoita kaikki marinaadin ainekset keskenään ja lisää keltajuuri viipaleet marinaadiin. Anna marinoitua vähintään muutama tunti, mielellään seuraavaan päivään. Laita tarjoilulautaselle mimis versoja ja asettele muutama keltajuuri viipale versojen päälle. Murustele annoksen päälle fetaa haluamasi määrä. Ripottele keltajuurien marinadia hiukan pinnalle.

Annokset ovat tarkoituksella pienet, jos haluat isommat alkupala salaatit riittää annoksesta neljälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt