Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Raikas vegeherkku

Marinoitu tofu – sitruunan kirpeys, valkosipulin lempeys ja timjamin aromaattisuus tekevät tofulle temput

6 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 6 h 0 min

Sitruunan raikkaus ja valkosipulin lempeä potku tekevät tästä marinoidusta tofusta vastustamattoman. Vegaaninen herkku sopii lisukkeeksi, alkupalaksi tai osaksi värikästä salaattipöytää.

11.11.2025
Reseptin ainekset
6 annosta
1 pkt (300 g)
maustamatonta tofua
2
timjaminoksaa
1
sitruuna
2
valkosipulinkynttä
1 dl
rypsiöljyä
1 rkl
sinapinsiemeniä
1 tl
sokeria
¾ tl
suolaa

Marinoitu tofu – ohje:

  1. Kuivaa ja leikkaa tofu noin sentin kuutioiksi. Pese ja leikkaa puolet sitruunasta ohuiksi viipaleiksi.
  2. Pane tofukuutiot, sitruunaviipaleet ja timjaminoksat puhtaaseen lasipurkkiin.
  3. Purista jäljellä olevasta sitruunanpuolikkaasta noin 2 rkl mehua kulhoon. Hienonna valkosipulinkynnet. Lisää ne ja loput aineet sitruunanmehun joukkoon. Sekoita tasaiseksi ja kaada marinadi purkkiin tofun joukkoon.
  4. Sulje kansi ja pyörittele purkkia niin että maut tasoittuvat. Anna maustua jääkaapissa vähintään 6 tuntia, mieluiten yön yli. Kääntele purkkia muutaman kerran maustumisen aikana.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt