


Lisukkeeksi tai pääruoaksi
Marinoitu suippopaprika-papusalaatti – rapsakassa salaatissa on reilusti makua ja proteiinia
1 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 0 min
Tuhti ja maukas suippopaprikasalaatti sopii pääruoaksi tai lisukkeeksi. Marinoi salaattia jääkapissa vähintään tunti.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 ps (200 g)
suippopaprikoita
2
varsisellerinvartta
2
kevätsipulinvartta
1 (300 g)
kesäkurpitsa
1 rku
korianteria
1 tlk (380/240 g)
kikherneitä
Marinadi
2
limen mehu
2
valkosipulinkynttä
40 g
inkivääriä
4 rkl
soijaa
3 rkl
oliiviöljyä
1 tl
savupaprikajauhetta
1 tl
curryjauhetta
Marinoitu suippopaprikasalaatti – ohje:
- Halkaise paprikat ja poista siemenet. Pilko paprikat haarukkapaloiksi. Leikkaa varsisellerit ohuiksi siivuiksi, hienonna sipulinvarret ja pilko kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Hienonna yrtit. Valuta kikherneistä liemi pois.
- Purista limettien mehut isoon kulhoon. Kuori ja raasta valkosipulinkynnet ja inkiväärit. Sekoita raasteet, soija, öljy ja mausteet mehun joukkoon. Lisää kasvikset ja pavut, sekoita hyvin.
- Laita jääkaappiin maustumaan vähintään tunniksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat