Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Lisukkeeksi tai pääruoaksi

Marinoitu suippopaprika-papusalaatti – rapsakassa salaatissa on reilusti makua ja proteiinia

1 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 0 min

Tuhti ja maukas suippopaprikasalaatti sopii pääruoaksi tai lisukkeeksi. Marinoi salaattia jääkapissa vähintään tunti.

13.5.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
1 ps (200 g)
suippopaprikoita
2
varsisellerinvartta
2
kevätsipulinvartta
1 (300 g)
kesäkurpitsa
1 rku
korianteria
1 tlk (380/240 g)
kikherneitä
Marinadi
2
limen mehu
2
valkosipulinkynttä
40 g
inkivääriä
4 rkl
soijaa
3 rkl
oliiviöljyä
1 tl
savupaprikajauhetta
1 tl
curryjauhetta

Marinoitu suippopaprikasalaatti – ohje:

  1. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Pilko paprikat haarukkapaloiksi. Leikkaa varsisellerit ohuiksi siivuiksi, hienonna sipulinvarret ja pilko kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Hienonna yrtit. Valuta kikherneistä liemi pois.
  2. Purista limettien mehut isoon kulhoon. Kuori ja raasta valkosipulinkynnet ja inkiväärit. Sekoita raasteet, soija, öljy ja mausteet mehun joukkoon. Lisää kasvikset ja pavut, sekoita hyvin.
  3. Laita jääkaappiin maustumaan vähintään tunniksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt