Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vihreän sienisalaatin juju piilee kuivatuissa ja marinoiduissa herkkusienissä – kurkkaa resepti!

12 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 12 h 0 min

Vihreä sienisalaatti on mukavan rapsakka ja raikas tuulahdus perinteiseen joulupöytään. Salaatti syntyy kuivatuista ja marinoiduista herkkutattiviipaleista ja tuoreesta salaatista.

30.9.2015
Reseptin ainekset
4–5 annosta
2 ½ dl
kuivattuja herkkutattiviipaleita
Marinadiliemi
1 dl
öljyä
2 rkl
omenaviinietikkaa
1 rkl
hunajaa
2
valkosipulinkynttä viipaloituna
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
2
tähtianista
1
kanelitanko
Lisäksi
1
romaine- tai jääsalaatti
1 rku
lehtipersiljaa
1 rku
rukolaa
½
chilipalko

Vihreä sienisalaatti – ohje:

  1. Mittaa kaikki marinadin aineet kattilaan. Kiehauta ja lisää sienet. Anna kiehua muutama minuutti välillä sekoitellen. Siirrä kattila levyltä ja anna sienten jäähtyä liemessä. Anna sienten marinoitua jääkaapissa yön yli.
  2. Leikkaa salaatti, lehtipersilja ja rukola suikaleiksi ja sekoita keskenään. Valuta sienet ja leikkaa chili viipaleiksi. Sekoita joukkoon sienet ja chilit. Jos sienisalaatti tuntuu kuivalta, lisää tilkka marinadia.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen sienisalaatin resepti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt