Maku

Marinoitu punasipuli

2 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
2 h
Marinoidut punasipulit sopivat lisäkkeeksi vähän joka paikkaan. Nämä sipulit saavat vaahterasiirapista kivaa karamellista makeutta.
GL
MA
MU
4
3
Julkaistu: 25.10.2016


Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplpunasipulia
  • 1/2 dlpunaviinietikkaa
  • 2-3 rklvaahterasiirappia
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria (myllystä)
Tulosta
Valmista marinoitu punasipuli näin:
Kuori ja leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi.
Mittaa kastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.
Lisää sipulit joukkoon.
Anna marinoitujen punasipulien maustua jääkaapissa parin tunnin ajan tai seuraavaan päivään.
MITÄ PIDIT?
4.04
3 kommenttia