Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Marinoitu punasipuli

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Marinoitu punasipuli sopii lisukkeeksi vähän joka paikkaan. Nämä sipulit saavat vaahterasiirapista kivaa karamellista makeutta.

25.10.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
Marinoitu punasipuli
2
punasipulia
½ dl
punaviinietikkaa
2–3 rkl
vaahterasiirappia
2 rkl
rypsiöljyä
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria (myllystä)

Marinoitu punasipuli – ohje:

  1. Kuori ja leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi.
  2. Mittaa kastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.
  3. Lisää sipulit joukkoon.
  4. Anna marinoidun punasipulin maustua jääkaapissa parin tunnin ajan tai seuraavaan päivään.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt