4,1(54)
Marinoitu punasipuli
Gluteeniton
Maidoton
Munaton
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h
Marinoidut punasipulit sopivat lisäkkeeksi vähän joka paikkaan. Nämä sipulit saavat vaahterasiirapista kivaa karamellista makeutta.
25.10.2016
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kplpunasipulia
1/2 dlpunaviinietikkaa
2-3 rklvaahterasiirappia
2 rklrypsiöljyä
1/2 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria (myllystä)

Valmista marinoitu punasipuli näin:

Kuori ja leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi.

Mittaa kastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.

Lisää sipulit joukkoon.

Anna marinoitujen punasipulien maustua jääkaapissa parin tunnin ajan tai seuraavaan päivään.

6 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo