Maku

Marinoitu punasipuli

2 h 15 min
GL
MA
MU
4.22
2

Marinoidut punasipulit sopivat lisäkkeeksi vähän joka paikkaan. Nämä sipulit saavat vaahterasiirapista kivaa karamellista makeutta.
Tulosta
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Timo Pyykkö

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplpunasipulia
  • 1/2 dlpunaviinietikkaa
  • 2-3 rklvaahterasiirappia
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria (myllystä)

Tee näin

2 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN2 h

Valmista marinoitu punasipuli näin:

Kuori ja leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi.

Mittaa kastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.

Lisää sipulit joukkoon.

Anna marinoitujen punasipulien maustua jääkaapissa parin tunnin ajan tai seuraavaan päivään.

MITÄ PIDIT?
4.22