Marinoitu punasipuli
2 h 15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
2 h Marinoidut punasipulit sopivat lisäkkeeksi vähän joka paikkaan. Nämä sipulit saavat vaahterasiirapista kivaa karamellista makeutta.
GL
MA
MU
4.1
Kuvat
Julkaistu 25.10.2016

Marinoitu punasipuli
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 2 kplpunasipulia
- 1/2 dlpunaviinietikkaa
- 2-3 rklvaahterasiirappia
- 2 rklrypsiöljyä
- 1/2 tlsuolaa
- 1/4 tlmustapippuria (myllystä)
Valmista marinoitu punasipuli näin:
Kuori ja leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi.
Mittaa kastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.
Lisää sipulit joukkoon.
Anna marinoitujen punasipulien maustua jääkaapissa parin tunnin ajan tai seuraavaan päivään.