


Marinoitu punasipuli
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min
Marinoitu punasipuli sopii lisukkeeksi vähän joka paikkaan. Nämä sipulit saavat vaahterasiirapista kivaa karamellista makeutta.
Reseptin ainekset
4 annosta
Marinoitu punasipuli
2
punasipulia
½ dl
punaviinietikkaa
2–3 rkl
vaahterasiirappia
2 rkl
rypsiöljyä
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria (myllystä)
Marinoitu punasipuli – ohje:
- Kuori ja leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi.
- Mittaa kastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.
- Lisää sipulit joukkoon.
- Anna marinoidun punasipulin maustua jääkaapissa parin tunnin ajan tai seuraavaan päivään.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
