Maku

Marinoitu hirvipaisti – taatusti murea paistinautinto!

6 h 45 min
LA
MA
MU
3.92
4

Marinoitu hirvipaisti on juhlapöydän tyylikäs keskipiste. Sekoita maukas marinadi ja anna hirvelle kunnon kylpy. Kokeile, ihastut!
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (6 annosta)

Marinoitu hirvipaisti

  • 2000 ghirvenpaistia (luutonta, pakastettua)

Marinadi

  • 1 rklkuminaa
  • 2 tlkokonaisia mustapippureita
  • 3valkosipulinkynttä
  • 2 rklWorcestershire-kastiketta
  • 2 rklpunaviinietikkaa
  • 2 rklrypsiöljyä

Paistamiseen

  • 1 rklrypsiöljyä
  • 25 gvoita

Lisäksi

  • 1 tlsuolaa

Tilli-valkosipuliöljy

  • 1/2nippua tilliä ((à 100 g))
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1/3 tlsuolaa
  • 1/3 tlmustapippuria
  • 1 dlrypsi- tai oliiviöljyä

Tee näin

6 h 45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN6 h 30 min
MITÄ PIDIT?
3.92