Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Raikas ja ruokaisa

Marinoitu fenkoli-savukalasalaatti – fenkolin ja lohen liitto on pettämätön

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min

Marinointi tuo fenkoliin uutta makua. Saat raikkaasta ja rapsakasta salaatista myös ruokaisan, kun tarjoat sen savustetun lohen ja klassisen munakastikkeen kanssa.

17.9.2024

Reseptin ainekset
4 annosta
1 (250 g)
fenkoli
1
kesäkurpitsa
1 pieni
omena
3 rkl
valko- tai omenaviinietikkaa
½ tl
suolaa
1 tl
sokeria
½ tl
chilirouhetta
300 g
savustettua lohta
¼ rku
tilliä
Munakastike
2
kananmunaa
½ rku
tilliä
2 dl
kuohukermaa
2 tl
sokeria
¼ tl
suolaa
2 tl
sinappia
2 tl
väkiviinaetikkaa

Marinoitu fenkoli-savukalasalaatti – ohje:

  1. Leikkaa fenkoli veitsellä tai mandoliinilla ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa myös kesäkurpitsa ja omena. viipaleiksi. Pane kasvikset kulhoon.
  2. Mittaa päälle etikka, suola, sokeri ja chilirouhe. Sekoita. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään tunti.
  3. Valmista munakastike. Keitä kananmunia 7–8 minuuttia. Jäähdytä ne kylmässä vedessä, kuori ja hienonna. Hienonna tilli. Ota hieman tilliä sivuun koristeeksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä kaikki munakastikkeen ainekset keskenään.
  4. Leikkaa lohi paloiksi ja lisää ne fenkolisalaatin joukkoon juuri ennen tarjoilua. Viimeistele salaatti tillillä. Tarjoa salaatin kanssa munakastiketta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt