Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Marinoidut päärynät

12 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 12 h 0 min

Makea ja mausteinen liemi marinoi päärynänpalat hyväksi kumppaniksi juustoille. Valitse tähän reseptiin mieluummin napakoita kuin hyvin kypsiä ja pehmeitä päärynöitä.

2.12.2015
Reseptin ainekset
12 annosta
3-4
päärynää
Liemi
1
appelsiinin kuori
½ dl
appelsiinin mehua
2 cm:n pala
raastettua inkivääriä
½
vaniljatanko
2 dl
ruokosokeria
1 dl
valkoista balsamicoa

1. Kuori ja halkaise päärynät, poista niistä siemenkota ja paloittele.

2. Valmista liemi. Pese appelsiini hyvin ja raasta sen oranssi kuori. Purista appelsiinin mehu. Kuori ja raasta pätkä inkivääriä. Halkaise vaniljatanko. Mittaa kaikki liemen ainekset kattilaan ja keitä noin 2–3 minuuttia.

3. Kaada liemi päärynöiden päälle. Päärynät pehmenevät ja maustuvat jäähtyvässä liemessä. Siirrä päärynät ja liemi jääkaappiin, kun ne ovat huoneenlämpöisiä. Anna makujen tasaantua seuraavaan päivään.

Suosittelemme myös näitä: 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt