


Marinoidut mansikat ja basilikavaahto
40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min
Reseptin ainekset
10 annosta
20 dl
mansikoita
3 rkl
tomusokeria
3 rkl
viinietikkaa (vadelma)
Basilikavaahto
2 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %)
250 g
mascarponejuustoa
2 rkl
tomusokeria
1 dl
tuoretta basilikaa (silputtuna)
Poista mansikoista kannat ja puolita marjat.
Sekoita sokeri ja viinietikka. Kaada marinadi mansikoille. Anna maustua puolisen tuntia. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon mascarpone, sokeri ja basilika.
Annostele marinoidut mansikat jälkiruokalautasilla ja nosta päälle nokare basilikavaahtoa. Koristele basilikalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat