Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Marinoidut mansikat ja basilikavaahto

40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min
29.7.2009
Reseptin ainekset
10 annosta
20 dl
mansikoita
3 rkl
tomusokeria
3 rkl
viinietikkaa (vadelma)
Basilikavaahto
2 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %)
250 g
mascarponejuustoa
2 rkl
tomusokeria
1 dl
tuoretta basilikaa (silputtuna)

Poista mansikoista kannat ja puolita marjat.

Sekoita sokeri ja viinietikka. Kaada marinadi mansikoille. Anna maustua puolisen tuntia. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon mascarpone, sokeri ja basilika.

Annostele marinoidut mansikat jälkiruokalautasilla ja nosta päälle nokare basilikavaahtoa. Koristele basilikalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt