Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mariannetryffelit

40 min

Makea tryffeli saa raikkautta mintusta. Kauniiden tryffelipallojen salaisuus on perunajauho.

27.10.2012
Reseptin ainekset
50 kpl
2 dl
kuohukermaa
200 g
tummaa suklaata
200 g
vaaleaa maitosuklaata
1 ps
Marianne-karkkirouhetta (150g)
Koristeluun
1 ½ dl
kaakaojauhetta (aitoa)
½ dl
perunajauhoja
(tomusokeria)

1. Kiehauta kerma. Ota kattila pois liedeltä ja lisää kerman joukkoon paloitellut suklaat. Sulata suklaa kermaan miedolla lämmöllä, sekoittele samalla. Anna seoksen jäähtyä kädenlämpöiseksi.

2. Sekoita karkkirouhe kerma-suklaaseoksen joukkoon. Anna seoksen jähmettyä viileässä.

3. Ota massasta teelusikalla nokareita ja pyörittele ne käsin palloiksi, joiden halkaisija on noin kaksi senttiä.

4. Sekoita kaakaojauheeseen perunajauhot. Pyörittele jokainen tryffeli jauhoseoksessa. Perunajauhojen ansiosta tryffelin pinta pysyy hyvin mattana, eikä sula tummaksi kuten pelkässä kaakaojauheessa pyöritetyt tryffelit. Säilytä tryffelit viileässä. Siivilöi niiden pinnalle ennen tarjoilua tomusokeria.

Suosittelemme myös...

...juttua parhaat joulukarkit, josta löydät yli kymmenen erinomaista karkkireseptiä!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt