


Mantelinapit
40 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 10 min
Reseptin ainekset
30 kpl
2 kpl
valkuaista
3 dl
tomusokeria
200 g
mantelijauhetta
1/4 tl
suolaa
Mittaa kulhoon valkuaiset ja tomusokeri. Vatkaa seosta, kunnes vaahto muuttuu sitkeäksi ja pitää muotonsa. Kääntele joukkoon mantelijauhe ja suola.
Nostele massasta kahden teelusikan avulla nokareita pelleille leivinpaperin päälle, 16 kpl/pelti.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Voit käyttää kiertoilmatoimintoa ja kypsentää molemmat pellilliset yhtä aikaa, jos haluat. Laske tällöin uunin lämpöä 20 asteella.
Anna mantelinappien kuivahtaa ja kovettua pelleillä, ennen kuin irrotat ne. Säilytä mantelinappeja paperipussissa ja nauti niitä grillattujen raparperien, aprikoosien ja nektariinien kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat