Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mantelikeksit (Cantuccini)

55 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 45 min

Näppärä aterian päätös Toscanan tyyliin on tässä: nosta pöytään kulho mantelisia cantuccini-keksejä ja lasilliset makeaa vin santo -viiniä. Sitten vain dippaillaan ja nautitaan!

27.10.2010
Reseptin ainekset
30 kpl
100 g
voita
1 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 kpl
munaa
1 1/2 dl
vehnäjauhoja
100 g
mantelijauhetta
50 g
mantelilastuja
50 g
mantelirouhetta
1 tl
leivinjauhetta
Päälle
50 g
mantelilastuja

Valmista cantuccinit eli mantelikeksit näin:

Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit kevyesti. Lisää mukaan muna ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Mausta halutessasi muutamalla tipalla karvasmanteliöljyä.

Tee taikinasta leivinpaperin päälle pellille 3 pellin pituista takoa. Painele tangot vähän matalammaksi mantelilastujen kanssa.

Paista tankoja 175-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia.

Leikkaa tangot vinoiksi viipaleiksi ja anna mantelikeksien vielä kuivahtaa uunin jälkilämmössä.

Tarjoile mantelileivät eli cantuccinit makeaan vin santo -viiniin dipaten.  

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt