


Mannapuuro
20 min
Mannapuuro on parasta silkkisen pehmeänä. Kun teet seuraksi vielä vaahterasiirapilla maustettuja uuniomenoita, luksusaamiainen on valmis.
Reseptin ainekset
4 annosta
Mannapuuro
1 l
maitoa
1 1/2 dl
mannasuurimoita
1/2 tl
suolaa
Vaahterasiirappiomenat
2 kpl
omenaa
1/2 tl
kanelia
2 rkl
vaahterasiirappia
Mannapuuro valmistetaan näin:
- Kuumenna maito kiehuvaksi keskilämmöllä. Sekoita mannasuurimot hiljalleen maitoon samalla reippaasti sekoittaen.
- Laske lieden lämpötilaa hieman ja anna puuron kypsyä lempeällä lämmöllä 10 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta puuro suolalla.
- Samalla kun puuro kypsyy, valmista omenat. Leikkaa omenat ohuiksi siivuiksi. Lado ne leivinpaperin päälle uunipellille. Ripottele omenoiden pintaan aavistus kanelia. Paista 175 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia kunnes omenat ovat pehmeitä.
- Sivele omenoiden pintaan vaahterasiirappia. Annostele puuro kulhoihin. Lisää omenasiivut puuron päälle ja lorauta pinnalle vaahterasiirappia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat