Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Manchego-parsapiirakka

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
26.10.2011
Reseptin ainekset
12 annosta
2 1/2 dl
vehnäjauhoja
1/2 tl
leivinjauhetta
100 g
voita
50 g
manchegojuustoa (raastettuna)
2 rkl
vettä
Täyte
1 kpl
sipulia
1 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
voita
2 rkl
sitruunamehua
2 rkl
kuivaa valkoviiniä
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
200 g
parsaa (pakaste, Findus)
2 dl
kuohukermaa
3 kpl
munaa
100 g
manchegojuustoa (raastettuna)

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa. Nypi joukkoon kylmä voi. Lisää juustoraaste ja vesi. Sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele taikina voidellun piirasvuoan (Ø 28 cm) tai 4:n annosvuoan (Ø 8 cm) pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjia 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 7–10 minuuttia. Valmista täyte. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota ne voissa. Lisää sitruunamehu, valkoviini, mausteet ja paloitellut kohmeiset parsat. Hauduta pari minuuttia. Jäähdytä ilman kantta. Sekoita kerma, munat ja juustoraaste jäähtyneen täytteen joukkoon. Levitä täyte piiraspohjalle. Paista manchego-parsapiirakkaa 200-asteisen uunin keskitasolla vuoan koosta riippuen 15–20 minuuttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt