Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Makusinfonia-salaatti

1 h 55 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 1 h 15 min
27.5.2006
Reseptin ainekset
10 annosta
800 g
porsaan sisäfileetä
1 rkl
voita
1 rkl
rypsiöljyä
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
3 rkl
dijoninsinappia
Punasipulivinaigrette
2 kpl
punasipulia
1 1/2 dl
rypsiöljyä
4 rkl
omenaviinetikkaa
1 tl
sokeria
1 tl
suolaa
1/2 tl
valkopippuria
1 dl
tuoretta timjamia (hienonnettuna)
Salaatti
2 kpl
rooman- eli sidesalaattia ruukussa
200 g
vihreitä papuja
190 g
hillosipuleita
200 g
kuivattua aprikoosia
2 dl
kapriksia
1 dl
kurpitsansiemeniä (paahdettuna)
1/2 dl
tuoretta timjamia (hienonnettuna)

Poista possunfileistä mahdolliset kalvot. Kuumenna voi ja öljy pannussa ja ruskista huoneenlämpöiset possunfileet kauttaaltaan. Nosta fileet uunivuokaan, mausta suolalla, pippurilla ja sivele sinapilla.

Kypsennä fileitä vielä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Anna vetäytyä ja jäähtyä hyvin ennen leikkaamista.

Valmista sillä aikaa vinaigrette. Hienonna kuoritut punasipulit pieneksi silpuksi. Yhdistä kaikki kastikkeen aineet.

Leikkaa jäähtynyt filee ohuiksi viipaleiksi, nosta takaisin uunivuokaan ja kaada vinaigrette päälle. Anna marinoitua vähintään tunnin ajan.

Revi salaatti kulhoon. Kypsennä papuja muutama minuutti mikrossa tai kiehuvassa vedessä, valuta ja lisää jäähtyneenä salaattiin. Lisää muut aineet joukkoon. Asettele lihaviipaleet keskelle salaattia ja kaada niiden päälle loppu marinadi. Ripottele salaattiin lopuksi kurpitsansiemeniä ja koristele timjamilla. Tarjoa makujen sinfonia -salaatin seurana taivaalliset pisarat -kastiketta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt