Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Makkara-spagettivuoka

55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
24.4.2011
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
spagettia
250 g
nakkeja (tai krakovanmakkaraa)
1 rkl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
760 g
chilitomaattimurskaa
2 dl
ruokakermaa
1/2 tl
suolaa
Pinnalle
2 rkl
ruohosipulia (silputtuna)
  1. Keitä spagetti kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
  2. Paloittele makkarat. Kuumenna rasva pannulla ja paista makkarat kauniin ruskeiksi.
  3. Sekoita tomaattimurskan joukkoon kerma ja suola.
  4. Kaada spagetti voideltuun uunivuokaan. Lisää makkaranpalat ja kaada päälle tomaattiseos.
  5. Paista pastavuokaa 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
  6. Ripottele makkara-spagettivuoan pinnalle ruohosipulia ennen tarjoilua.
  7. Tarjoa lisäksi salaattia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt