Maku

Makkara-spagettivuoka

55 min
4.2
3

Makkara-spagettivuoka

MU
3
4.2
Teksti Kati Pohja
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 300 gspagettia
  • 250 gnakkeja (tai krakovanmakkaraa)
  • 1 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  • 760 gchilitomaattimurskaa
  • 2 dlruokakermaa
  • 1/2 tlsuolaa

Pinnalle

  • 2 rklruohosipulia (silputtuna)

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN30 min

Keitä spagetti kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
Paloittele makkarat. Kuumenna rasva pannulla ja paista makkarat kauniin ruskeiksi.
Sekoita tomaattimurskan joukkoon kerma ja suola.
Kaada spagetti voideltuun uunivuokaan. Lisää makkaranpalat ja kaada päälle tomaattiseos.
Paista pastavuokaa 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
Ripottele makkara-spagettivuoan pinnalle ruohosipulia ennen tarjoilua.
Tarjoa lisäksi salaattia.

MITÄ PIDIT?
4.2
Katso myös nämä