Kuvat
Julkaistu 24.4.2011

Makkara-spagettivuoka
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 300 gspagettia
- 250 gnakkeja (tai krakovanmakkaraa)
- 1 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
- 760 gchilitomaattimurskaa
- 2 dlruokakermaa
- 1/2 tlsuolaa
Pinnalle
- 2 rklruohosipulia (silputtuna)
Keitä spagetti kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Paloittele makkarat. Kuumenna rasva pannulla ja paista makkarat kauniin ruskeiksi. Sekoita tomaattimurskan joukkoon kerma ja suola. Kaada spagetti voideltuun uunivuokaan. Lisää makkaranpalat ja kaada päälle tomaattiseos. Paista pastavuokaa 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia. Ripottele makkara-spagettivuoan pinnalle ruohosipulia ennen tarjoilua. Tarjoa lisäksi salaattia.