


Makkara-spagettivuoka
55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
spagettia
250 g
nakkeja (tai krakovanmakkaraa)
1 rkl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
760 g
chilitomaattimurskaa
2 dl
ruokakermaa
1/2 tl
suolaa
Pinnalle
2 rkl
ruohosipulia (silputtuna)
- Keitä spagetti kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
- Paloittele makkarat. Kuumenna rasva pannulla ja paista makkarat kauniin ruskeiksi.
- Sekoita tomaattimurskan joukkoon kerma ja suola.
- Kaada spagetti voideltuun uunivuokaan. Lisää makkaranpalat ja kaada päälle tomaattiseos.
- Paista pastavuokaa 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
- Ripottele makkara-spagettivuoan pinnalle ruohosipulia ennen tarjoilua.
- Tarjoa lisäksi salaattia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat