Maku

Aito italialainen pestokastike

20 min
GL
KA
MU
4.75
0

Pestokastike on kuin pieni retki Italian makumaailmaan. Kokeile tehdä pestokastike itse – saatat hurmaantua sen helppoudesta ja herkullisuudesta!
Tulosta
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (10 annosta)

Pestokastike

  • 1/2 dlpinjansiemeniä
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 5 dltuoretta basilikaa
  • 50 gparmesaanijuustoa
  • 1 1/2 dloliiviöljyä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Valmista pestokastike:

Hienonna pinjansiemenet ja valkosipulinkynnet monitoimikoneessa.

Lisää suola, pippuri ja basilikanlehdet vähitellen. Kun basilika on survoutunut tahnaksi, lisää pestokastikkeen joukkoon juusto.

Lisää lopuksi öljy ja sekoita pestokastike tasaiseksi.

Voit lisätä öljyä, jos haluat ohuemman pestokastikkeen.

MITÄ PIDIT?
4.75