


Pestokastike – näin valmistat maistuvan peston aitoon italialaiseen tapaan
20 min
Pestokastike on kuin pieni retki Italian makumaailmaan. Kokeile tehdä pestokastike itse – saatat hurmaantua sen helppoudesta ja herkullisuudesta!
Reseptin ainekset
10 annosta
Pestokastike
1/2 dl
pinjansiemeniä
2 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
5 dl
tuoretta basilikaa
50 g
parmesaanijuustoa
1 1/2 dl
oliiviöljyä
Pestokastike valmistuu näin:
- Hienonna pinjansiemenet ja valkosipulinkynnet monitoimikoneessa.
- Lisää suola, pippuri ja basilikanlehdet vähitellen. Kun basilika on survoutunut tahnaksi, lisää pestokastikkeen joukkoon juusto.
- Lisää lopuksi öljy ja sekoita pestokastike tasaiseksi.
Vinkki!
Voit lisätä öljyä, jos haluat ohuemman pestokastikkeen.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat