Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pestokastike – näin valmistat maistuvan peston aitoon italialaiseen tapaan

20 min

Pestokastike on kuin pieni retki Italian makumaailmaan. Kokeile tehdä pestokastike itse – saatat hurmaantua sen helppoudesta ja herkullisuudesta!

11.5.2012
Reseptin ainekset
10 annosta
Pestokastike
1/2 dl
pinjansiemeniä
2 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
5 dl
tuoretta basilikaa
50 g
parmesaanijuustoa
1 1/2 dl
oliiviöljyä

Pestokastike valmistuu näin:

  1. Hienonna pinjansiemenet ja valkosipulinkynnet monitoimikoneessa.
  2. Lisää suola, pippuri ja basilikanlehdet vähitellen. Kun basilika on survoutunut tahnaksi, lisää pestokastikkeen joukkoon juusto.
  3. Lisää lopuksi öljy ja sekoita pestokastike tasaiseksi.

Vinkki!

Voit lisätä öljyä, jos haluat ohuemman pestokastikkeen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt