Paina varrastikku pitkittäin jokaisen nakin keskelle. Pyörittele nakit kevyesti vehnäjauhoissa.
Yhdistä kulhossa taikinan kuivat ainekset. Lisää munat ja maito. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Kaada taikina korkeaan ja kapeaan astiaan, esimerkiksi sauvasekoittimen kulhoon.
Kasta nakit yksi kerrallaan taikinassa niin, että taikinaa jää nakin ympärille paksulti.
Uppopaista muutama nakki kerrallaan kuumassa rasvassa. Kypsennä pari minuuttia, kunnes taikina on saanut kullanruskean värin. Nosta kypsät nakit pihdeillä talouspaperin päälle hetkeksi valumaan.
Pane juustot, ranskankerma ja maito pinnoitettuun kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä koko ajan puuhaarukalla sekoittaen, kunnes juusto sulaa. Mausta cayennepippurilla.
Tarjoa dippi lämpimänä.
Vinkki!
Hyödynnä dippiin jääkaapissa pyörivät juustojen jämät. Voit käyttää valmisraasteiden lisäksi kaikkia sulavia juustoja hienonnettuna, kuten emmentaalia, goudaa ja mozzarella.
Piilota kuorrutteen alle eri makuisia nakkeja tai pikkumakkaroita tai sipaise nakin pinnalle chilikastiketta tai sinappia, niin jokainen pötkylä on hauska makuyllätys.