Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mac & cheese – pastan, kerman ja juuston täydellinen liitto!

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Mac & cheese on lohturuokien kunkku, joka valmistuu vain muutamasta aineksesta. Vaihtelua perinteiseen mac & cheeseen saat lisäämällä mukaan kinkkua, pekonia, sieniä tai aurinkokuivattuja tomaatteja.

27.1.2022
Reseptin ainekset
4 annosta
Mac & cheese
400 g
makaronia (esim. sarvimakaroni)
200 g
juustoa (gruyerea, emmentalia, mozzarellaa tai provolonea)
3 dl
kuohu- tai ruokakermaa
1 tl
paprikajauhetta
½ tl
mustapippuria

Mac & cheese valmistuu näin:

  1. Keitä makaroni reilusti suolatussa vedessä lähes kypsäksi. Kaada vesi pois.
  2. Raasta juusto, ota 1 dl raastetta erikseen pinnalle.
  3. Lisää loput juustoraasteesta ja kerma makaronin sekaan. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto on sulanut. Mausta paprikajauheella ja mustapippurilla.
  4. Kaada seos uunivuokaan tai pienempiin annosvuokiin. Ripottele juustoraastetta pinnalle.
  5. Paista 225 asteessa uunin ylätasolla noin 10 minuuttia, kunnes pinta ruskistuu.

Vinkki!

Ruokaisampi Mac and cheese syntyy, kun laitat sekaan kinkkua, paistettua pekonia tai sieniä. Kokeile myös aurinkokuivattuja tomaatteja.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt