Maku

Maapähkinävoitäytteiset suklaakeksit

25 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Todella tummansuklaisen makuiset ja kauraiset keksit saavat sisälleen ihanan maapähkinävoitäytteen. Täydellinen yhdistelmä!
4
2
Julkaistu: 27.8.2015


Reseptin ainekset (8 kpl)

  • 2,5 dlkaurahiutaleita
  • 3/4 dltummaa kaakaojauhetta (tai 1/2 dl vähemmän tummasuklaiseen makuun)
  • 3 rklkookossokeria
  • 3 rklrypsiöljyä
  • 1,5 rklvettä

täyte

  • 2 rklmaapähkinävoita
  • 1/2 tlvaniljasokeria
  • 1 tlkookossokeria
  • 1/6 tlsuolaa
Tulosta

Blendaa kaurahiutaleet jauhoksi monitoimikoneessa. Lisää joukkoon muut kuivat aineet, sekoita. Sekoita joukkoon öljy ja vesi. Muotoile palloksi ja kauli kahden kelmun välissä ohueksi levyksi. Ota pyöreällä muotilla leivinpaperin päälle pellille keksejä. Paista 175 asteessa 8 minuuttia. Anna jäähtyä pellillä 10 minuuttia ja siirrä varovasti ritilälle jäähtymään.

Tee täyte sekoittamalla täytteen ainekset. Levitä kahden jäähtyneen keksin väliin.

2 kommenttia