Maapähkinävoitäytteiset suklaakeksit
25 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
10 minTodella tummansuklaisen makuiset ja kauraiset keksit saavat sisälleen ihanan maapähkinävoitäytteen. Täydellinen yhdistelmä!
4
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 27.8.2015

Maapähkinävoitäytteiset suklaakeksit
Reseptin ainekset (8 kpl)
- 2,5 dlkaurahiutaleita
- 3/4 dltummaa kaakaojauhetta (tai 1/2 dl vähemmän tummasuklaiseen makuun)
- 3 rklkookossokeria
- 3 rklrypsiöljyä
- 1,5 rklvettä
täyte
- 2 rklmaapähkinävoita
- 1/2 tlvaniljasokeria
- 1 tlkookossokeria
- 1/6 tlsuolaa
Blendaa kaurahiutaleet jauhoksi monitoimikoneessa. Lisää joukkoon muut kuivat aineet, sekoita. Sekoita joukkoon öljy ja vesi. Muotoile palloksi ja kauli kahden kelmun välissä ohueksi levyksi. Ota pyöreällä muotilla leivinpaperin päälle pellille keksejä. Paista 175 asteessa 8 minuuttia. Anna jäähtyä pellillä 10 minuuttia ja siirrä varovasti ritilälle jäähtymään.
Tee täyte sekoittamalla täytteen ainekset. Levitä kahden jäähtyneen keksin väliin.