


Luumusydämet
Täytä pikkuleivät joulunaikaan luumumarmeladilla! Pursottamalla valmistettavat luumusydämet sopivat niin glögikupin kaveriksi kuin lahjaksi ystävälle.
Pehmitä voi mikroaaltouunissa (rasvan tulee olla tässä tapauksessa hyvin pehmeää, jotta taikinan pursottaminen onnistuu). Vatkaa se sokerin kanssa vaahdoksi. Lisää muna edelleen vatkaten.
Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne taikinaan.
Pursota taikinasta keskikokoisella (6 mm) tähtityllalla tiiviitä sydämiä leivinpaperoidulle pellille.
Pursota luumumarmeladia pienellä tähtityllalla pikkuleipien keskiosaan. Ripottele pinnalle mantelirouhetta.
Paista luumusydän-pikkuleipiä 200-asteisessa uunissa keskitasoa ylempänä 7–8 minuuttia.
Vedä luumusydämet leivinpaperilla jäähtymään tasaiselle alustalle.