Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Luumurahka-minituulihatut

45 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 20 min

Joulun tutut maut, luumuhillo ja piparkakku, piilotetaan kepeiden tuulihattujen uumeniin.

Reseptin ainekset
45 kpl
100 g
voita
2 dl
vettä
1 3/4 dl
vehnäjauhoa
3
kananmunaa
Täyte
2 prk (à 200 g)
maustettua rahkaa ( esim. piparkakku tai vanilja)
3 dl
luumumarmeladia
  1. Kiehauta voi ja vesi kattilassa. Nosta kattila liedeltä, ja kumoa kerralla joukkoon vehnäjauhot. Sekoita voimakkaasti niin, että syntyy kattilan reunoista hyvin irtoava taikinapallo. Jäähdytä taikina. Lisää munat jäähtyneeseen taikinaan yksitellen hyvin vatkaten.
  2. Siirrä taikina pursotuspussiin. Levitä uunipellille leivinpaperi ja pursota sille pieniä tuulihattuja (noin 45 kpl). Voit myös nostella taikinanokareita kahden lusikan avulla. Paista tuulihattuja 200-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia. Älä avaa uuninluukkua paiston aikana.
  3. Sekoita rahkan joukkoon notkistettu luumumarmeladi. Tarkista maku. Leikkaa jäähtyneet minituulihatut auki, ja pursota tai nosta lusikalla täytettä hattujen sisään.
  4. Nosta kannet takaisin ja koristele luumurahka-minituulihatut.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt