Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Luumukastike

20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min

Kinkun paistoliemi on maukas kastikepohja, joka pyöristyy luumulla ja kermalla. Maukas pari luumuglaseeratulle joulukinkulle!

8.12.2014
Reseptin ainekset
10 annosta
2 kpl
salottisipulia
2 rkl
voita
1 rkl
rypsiöljyä
1 dl
marmeladia (luumu)
1 rkl
soijakastiketta (makeaa, esim. ketjap manis)
1/2 tl
piparkakkumaustetta
2 dl
lihalientä (tai kinkun paistolientä siivilöitynä)
3 dl
kuohukermaa
2 rkl
vaaleaa kastikesuurustetta (Maizena)
1/4 tl
mustapippuria

Luumukastike – ohje:

  1. Kuori ja silppua salottisipulit. Kuullota ne rasvassa kattilassa.
  2. Lisää luumumarmeladi, soijakastike, piparkakkumauste ja liha- tai paistoliemi. Keitä 10 minuuttia.
  3. Lisää kuohukerma ja vispaa joukkoon suuruste.
  4. Kiehauta ja keitä vielä muutama minuutti. Mausta pippurilla. Tarkista luumukastikkeen maku, lisää tarvittaessa suolaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt