Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Luumu-kvinoasalaatti – tarjoile nopea ja herkullinen salaatti hauskoina näppipaloina

20 min

Yrteillä ja luumulohkoilla maustetun kvinoasalaatin voi tarjoilla näppärästi sydänsalaatin lehdistä. Viimeistele vihreät näppipalat rouhituilla pähkinöillä.

9.11.2020
Reseptin ainekset
10-12 annosta
2 dl
kvinoaa
1 rkl
kasvisfondia
3
punaista luumua
2
kevätsipulia
1 dl
saksanpähkinöitä
2
pientä sydänsalaattia
Kastike
2 rkl
appelsiinin mehua
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
omenaviinietikkaa
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
½ tl
kanelia

Luumu-kvinoasalaatti valmistetaan näin:

  1. Huuhtele ja keitä kvinoa kypsäksi kasvisfondilla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä.
  2. Lohko luumut ja hienonna kevätsipulit. Sekoita kastikkeen aineet.
  3. Sekoita kastike, luumut ja sipulit kvinoan joukkoon.
  4. Paahda pähkinät kevyesti pannulla.
  5. Huuhtele ja erottele salaatinlehdet vadille. Täytä lehdet kvinoasalaatilla. Ripottele päälle rouhittuja pähkinöitä.

Vinkki!

Tabbouleh-tyyppisen kvinoasalaatin voit tehdä jo hyvissä ajoin maustumaan jääkaappiin. Nosta täytetyt salaatinlehdet tarjolle juuri ennen vieraiden tuloa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt