


Lunnin mustikkamurupiirakka
Lunnin mustikkamurupiirakassa on murupohja ja murupäällinen, mutta välissä on myös herkullinen kerros ricottaa mustikoiden seassa. Tee kerralla pellillinen tätä muruherkkua!
Vuoraa uuninpelti (20×30 cm) leivinpaperilla. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Sulata voi ja laita sivuun jäähtymään.
Vatkaa munat sokerin kanssa kuohkeaksi vaahdoksi muutaman minuutin ajan.
Valuta voisula ja maito joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe, siivilöi vaahdon joukkoon. Kääntele tasaiseksi ja kaada pellille.
Tee täyte yhdistämällä kaikki ainekset mustikoita lukuun ottamatta. Kaada täyte pohjan päälle ja ripottele mustikat pinnalle.
Tee vielä muruseos nyppimällä kylmä voi muiden aineiden kanssa muruksi.
Murustele pinnalle ja paista uunin keskitasolla n. 40 minuutin ajan tai kunnes pinta on saanut väriä.