Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lunnin mustikkamurupiirakka

55 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 40 min

Lunnin mustikkamurupiirakassa on murupohja ja murupäällinen, mutta välissä on myös herkullinen kerros ricottaa mustikoiden seassa. Tee kerralla pellillinen tätä muruherkkua!

19.6.2016
Reseptin ainekset
25 palaa
Pohja
150 g
voita
3 kpl
munaa
3 dl
sokeria
3 dl
maitoa
6 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
200 g
mustikoita
250 g
ricottaa
150 g
tuorejuustoa (rasvaa 15 %)
2 dl
sokeria
3 kpl
munaa
1 rkl
sitruunan mehua
1 rkl
maissitärkkelystä
Murupäällinen
100 g
voita
2 dl
sokeria
2 dl
vehnäjauhoja
1/4 tl
kardemummaa

Vuoraa uuninpelti (20×30 cm) leivinpaperilla. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Sulata voi ja laita sivuun jäähtymään.

Vatkaa munat sokerin kanssa kuohkeaksi vaahdoksi muutaman minuutin ajan.

Valuta voisula ja maito joukkoon ja sekoita tasaiseksi.

Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe, siivilöi vaahdon joukkoon. Kääntele tasaiseksi ja kaada pellille.

Tee täyte yhdistämällä kaikki ainekset mustikoita lukuun ottamatta. Kaada täyte pohjan päälle ja ripottele mustikat pinnalle.

Tee vielä muruseos nyppimällä kylmä voi muiden aineiden kanssa muruksi.

Murustele pinnalle ja paista uunin keskitasolla n. 40 minuutin ajan tai kunnes pinta on saanut väriä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt