Maku

Lohipihvit

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Lohipihvit valmistuvat näppärästi alle puolessa tunnissa. Mittaa vain ainekset kulhoon ja aja seos tasaiseksi. Maun viimeistelee sitruuna.
4.4
1
Julkaistu: 1.1.2007


Ainekset (2 annosta)

  • 200 glohta
  • 1/2 dlpurjoa (silputtuna)
  • 3 rklpersiljaa (silputtuna)
  • 1muna
  • 1/2paahtoleipäviipale
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1 rklvoisulaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlvalkopippuria

Paistamiseen

  • voita

Lisäksi

  • sitruunalohkoja
Tulosta

Lohipihvit valmistuvat näin:

  1. Mittaa kaikki pihvien aineet kapeaan kulhoon tai monitoimikoneen kulhoon. Aja seos tasaiseksi sauvasekoittajalla tai monitoimikoneella.
  2. Kuumenna pannulla voita ja nosta massasta kukkurallisia ruokalusikallisia pannulle. Paista pihvit molemmin puolin kullanruskeiksi.
  3. Nauti pihvit kylminä tai lämpiminä esimerkiksi punajuuricouscousin kanssa. Purista pihvien pääle hiukan sitruunaa.

Vinkki!

Samalla ohjeella syntyvät myös broileripihvit, kun vaihdat lohen broilerin jauhelihaan. Et tarvitse tällöin monitoimikonetta tai sauvasekoitinta, kunhan silppuat kaikki aineet huolellisesti ennen niiden yhdistämistä.

MITÄ PIDIT?
4.38
1 kommentti