Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lohipihvit

20 min

Lohipihvit valmistuvat näppärästi alle puolessa tunnissa. Mittaa vain ainekset kulhoon ja aja seos tasaiseksi. Maun viimeistelee sitruuna.

1.1.2007
Reseptin ainekset
2 annosta
200 g
lohta
1/2 dl
purjoa (silputtuna)
3 rkl
persiljaa (silputtuna)
1
muna
1/2
paahtoleipäviipale
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
voisulaa
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
Paistamiseen
voita
Lisäksi
sitruunalohkoja

Lohipihvit valmistuvat näin:

  1. Mittaa kaikki pihvien aineet kapeaan kulhoon tai monitoimikoneen kulhoon. Aja seos tasaiseksi sauvasekoittajalla tai monitoimikoneella.
  2. Kuumenna pannulla voita ja nosta massasta kukkurallisia ruokalusikallisia pannulle. Paista pihvit molemmin puolin kullanruskeiksi.
  3. Nauti pihvit kylminä tai lämpiminä esimerkiksi punajuuricouscousin kanssa. Purista pihvien pääle hiukan sitruunaa.

Vinkki!

Samalla ohjeella syntyvät myös broileripihvit, kun vaihdat lohen broilerin jauhelihaan. Et tarvitse tällöin monitoimikonetta tai sauvasekoitinta, kunhan silppuat kaikki aineet huolellisesti ennen niiden yhdistämistä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt