Maku

Punajuuricouscous

1 h 20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
KA
LA
MA
MU
5
0
Julkaistu: 1.1.2007


Reseptin ainekset (1 annosta)

Kastike

  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1/2 rklsitruunamehua
  • 1 tlsinappia
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 3/4 dlcouscousia
  • 3/4 dlvettä
  • 50 getikkapunajuurta (lohkottuna)
  • 1/4 kplomenaa (kuutioituna)
  • 20 gpurjoa (silputtuna)
  • 1/2 rklkapriksia
Tulosta

Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Lisää 1 rkl etikkapunajuurten lientä.

Mittaa kulhoon couscous ja kiehuva vesi. Sekoittele, jotta couscous pysyy irtonaisena. Kaada joukkoon kastike ja kääntele. Anna seoksen jäähtyä hetki ja lisää sitten etikkapunajuuret, omenakuutiot, purjosilppu ja kaprikset.

Peitä punajuuricouscouskulho ja anna makujen tasaantua jääkaapissa. Nauti punajuuricouscousta kylmänä lohi- tai broileripihvien seurana.

Kommentoi »