


Punajuuricouscous
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Reseptin ainekset
1 annosta
Kastike
1 rkl
rypsiöljyä
1/2 rkl
sitruunamehua
1 tl
sinappia
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Lisäksi
3/4 dl
couscousia
3/4 dl
vettä
50 g
etikkapunajuurta (lohkottuna)
1/4 kpl
omenaa (kuutioituna)
20 g
purjoa (silputtuna)
1/2 rkl
kapriksia
Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Lisää 1 rkl etikkapunajuurten lientä.
Mittaa kulhoon couscous ja kiehuva vesi. Sekoittele, jotta couscous pysyy irtonaisena. Kaada joukkoon kastike ja kääntele. Anna seoksen jäähtyä hetki ja lisää sitten etikkapunajuuret, omenakuutiot, purjosilppu ja kaprikset.
Peitä punajuuricouscouskulho ja anna makujen tasaantua jääkaapissa. Nauti punajuuricouscousta kylmänä lohi- tai broileripihvien seurana.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat